Okularki

W celach porządkowych.

Okularki

Postprzez Infernal Warrior » Śr mar 14, 07 22:08

Sorry za może dość głupi temat ale zastanawia mnie to:
http://img374.imageshack.us/my.php?image=snakeox8.jpg
Jest mi to ktoś w stanie wytłumaczyć? Uprzedzam że MGS2:S przeszedlem dopiero 2 razy dlatego nie wiem co to moze byc. Czy to jest coś w rodzaju garnituru Snake'a z MGS1? Jeśli takie coś już było albo temat do d... to zamykamy:D
Infernal Warrior
Raging Raven

Postprzez kul2 » Śr mar 14, 07 22:52

http://www.metalgearsolid.us/readarticl ... cle_id=130

73. Gdy rozpoczniesz grę trzeci raz (z tego samego save'a), Snake i Raiden mają cool okularki przeciwsłoneczne (każdy inne: Raiden pomarańczowe, a Snake czarne). Nie da się ich wyłączyć w Inventory - grasz w nich do końca.

Witamy w polfinale Czatowego Turnieju Wiedzy...
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Infernal Warrior » Śr mar 14, 07 22:54

Dzięki za wyjaśnienia:D Półfinał... Jak to fajnie brzmi. Szkoda tylko że bez walki... Mam nadzieję że chociaż w półfinale będę mogł powalczyć :wink: :D
Infernal Warrior
Raging Raven

Postprzez PiotrB » Cz mar 15, 07 13:14

Ja tylko dodam, że co drugi raz masz te okularki tzn. za czwartym razem nie masz, a za piąty znów masz. Oczywiście jak grasz ciągle na tym sejwie.
PiotrB
The Fear

Postprzez Johny Sasaki » Cz mar 15, 07 13:30

A ja dodam - Infernal zagraj na Extreme i zabierz golarke (na poczatku gry skaczesz przez barierke przy kombinezonach do nurkowania i idziesz w prawo);]
ObrazekObrazek
Johny Sasaki
Zanzibar

Gram: MGS2,3,5

Powrót do ARCHIWUM