Problem z bombą

W celach porządkowych.

Problem z bombą

Postprzez Mariush » So kwi 14, 07 14:37

Witam!
Jestem tu nowy i specjalnie aby się o to zapytac się tu zarejestrowalem. Otóż w momencie gdy sie wydastaje z celi (okres tych trotur) wchodze do sali torutur i biore swoje rzeczy. Razem z tymi rzeczami mam jakas bombe(timer) przy sobie, odlicza ona tam czas do zera i wybucha. Nie wiem co robic z nia a przez to nie da sie przejsc gry bo co nie zrobie to i tak zgine przez ta bombe. W solucji nie ma wzmianki o tej bomie. Licze na pomoc :)
Ostatnio edytowano Pt cze 15, 07 20:44 przez Mariush, łącznie edytowano 1 raz
Mariush
Inkarnacja VR

Postprzez Johny Sasaki » So kwi 14, 07 14:40

You've got to think... wyrzuc bombe.
ObrazekObrazek
Johny Sasaki
Zanzibar

Gram: MGS2,3,5

Postprzez kul2 » So kwi 14, 07 14:41

Uciekinierzy z pola walki zasluguja na smierc, chyba take motto ma Ocelot ;)
Po prostu wybierz bombe w menu przedmiotow i nacisnij przycisk akcji.
Snake wyrzuci bombke i tyle, no jeszcze Campbell zadzwoni i pogada.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Mariush » So kwi 14, 07 14:45

Wiecie juz czytalem ze trzeba to zrobic ale naciskalem akcje bez przytrzymania wyboru tej bomby i nie bylem pewny ze tak trzeba zrobic teraz kiedy mi o tym powiedzieliscie to bylem juz pewny i kombiowalem i w koncu zalazpalem ze trzeba przytrzymac przycisk wyboru :P w sumie to bylo glupie pytanie ale wy mo pomogliscie i dzieki wam za to :) temat praktycznie zamkniety dzienki :)
Mariush
Inkarnacja VR

Powrót do ARCHIWUM