Przypuszczenia fanów - marzec/kwiecien/maj/czerwiec 2k7

W celach porządkowych.

Postprzez kotlet_schabowy » Pt cze 22, 07 22:42

Przecież opieramy się na tym, co mówił Solidus, a on mówił o głowie.
Wogóle to według mnie dobra teoria : Liquid "patroszy" Raidena :), zabiera łeb z kręgosłupem i wydobywa co trzeba (hmm), po czym "w jakiś sposób" łeb trafia w ręce przyjaciół, którzy funduja mu nowe ciało. Z drugiej strony, to jednak trochę naciągane.
kotlet_schabowy
Zanzibar

Postprzez uci » Pt cze 22, 07 23:34

nom motyw z transfuzją by był dobry do wyssania nanomaszyn.

osobiscie jak powiedzial to kotlet naciganie brzmi wątek z tym ze Liquid patorszy a potem odzyskują glowe i budują ninje.

Inne dodtaki to te cerebral implant które Raiden mial w głowie, co prawda słuzyły do kasacji pamieci, ale kto wie, moze cos tam jeszcze robily innego?
uci
Uber Big Boss

Czytam: MGS:Guns of the Patrits - Project Itoh

Postprzez metalsega » So cze 23, 07 01:50

Nie no ja tak pół żartem, pół serio to napisałem. Poprostu mi sie cały ten powrót Raidena jako motherf***era nie podoba, a Liquid to moja ulubiona postać, dlatego podoba mi sie, ze Liquid wypatroszył Raidena:D(przynajmniej taka teoria, bo fakt że to naciagane sie wydaje, ale i Raiden w MGS2 był jak dla mnie naciagany). No a skoro taki Raiden pokonał jakby nie patrzeć jednego se Snake'ów, Solidusa, to przynajmniej Liquid mu udowodnił że jest cienki:p:p.
No ale i tak myśle, że w grze wogóle co innego wyjdzie. Ja tam już się przypuszczeniamu nie przejmuje, poprostu czekam az MGS4 wyjdzie i w niego zagram i sie wszystkiego dowiem:]:D. Poprostu czekam:].
"World needs only one Snake and one Big Boss"
Metal_PL w MGO
metalsega
Arnold

Postprzez Nevar » Pn cze 25, 07 08:21

Ocelot miał w MGS2 białe włosy, a w MGS4 ma chyba szare?
Nevar
banan

Postprzez uci » Pn cze 25, 07 10:01

grafika w MGS4 pozwolila na więcej detali po prostu
Ostatnio edytowano Pn cze 25, 07 10:05 przez uci, łącznie edytowano 1 raz
uci
Uber Big Boss

Postprzez Nevar » Pn cze 25, 07 10:02

Ale ta w MGS4 chyba na jeszcze więcej?
Nevar
banan

Postprzez Hal » Wt cze 26, 07 00:05

Już niewiele czasu pozostało do rozpoczęcia targów E3. Najprawdopodobniej 11. lipca, po niemal 10 miesiącach oczekiwań zobaczymy w jakim kierunku podążyły prace nad Guns of the Patriots. Wiele pytań, które tutaj sobie stawialiśmy przez ten czas, znajdzie zapewne choć szczątkowe odpowiedzi; pojawią się też pytania nowe. Szczerze mówiąc to nie martwiłbym się o ostateczny kształt fabularny MGS4. Scenariusz pisany przez Kojimę i Muratę będzie raczej trzymał wysoki, MGSowy poziom. W tym roku dużo bardziej niepokoję się o warstwę wizualną gry. To, co widzieliśmy na ostatnim TGSie z pewnością nie budzi optymizmu. Nie chodzi mi tutaj jedynie o średnich (jak na konsole next-gen) lotów grafikę, przez którą czwórka wygląda niczym lekko podrasowany MGS3; martwię się poważnie o jakość animacji. Można mieć dużo zarzutów, co do naturalności (a raczej jej braku) niektórych ruchów przeciwników i do samej fizyki (obrót żołnierzy "na pięcie" dookoła własnej osi - najlepszy przykład; granat, który odrzuca wrogów, ale nie rozrywa ich ciał choćby w najmniejszym stopniu). Również i sama postać Solida nie wydawała się specjalnie realistycznie animowana (wyjątek - kapitalne poruszanie się "na plecach", przodem do Gekku; rzut granatem za siebie). Pociesza mnie jedynie myśl, że prawdopodobnie ekipa Kojimy nie odbyła jeszcze do września 2006 roku sesji motion capture, więc stąd takie mizerne efekty. Pozostaje mieć nadzieję, że lipiec przyniesie dużo korzystniejsze wrażenia co do samego gameplay'u.
Przeczytałem setki książek, po to tylko by zrozumieć, że wcale ich nie potrzebuję
Hal
Zanzibar

Gram: Gran Turismo 6

Postprzez uci » Wt cze 26, 07 01:12

no ale jednak co do rozrywania granatem, MGS4 ma byc podobn najbrutalniejszy, ale to ciągle MGS a nie SoF...

byle do 11...
uci
Uber Big Boss

Postprzez Solid Snake 1989 » Cz cze 28, 07 14:28

A po 11 do (chyba) 22 do targów w lipsku. Ciekawe czy tym razem będzie osobny trailer. Mam nadzieje. Bo po tych imprezach to tylko na TGSie będziemy mogli zobaczyć MGS4
Solid Snake 1989
Pyro Bison

Poprzednia strona

Powrót do ARCHIWUM