Jak nie było windy tak nie ma :/

W celach porządkowych.

Jak nie było windy tak nie ma :/

Postprzez crisu » Pn cze 23, 08 20:08

Po pozbieraniu wszystkich bomb na Big Shell i po rozmowie z Stillman'em (czy jakoś tak) mam wrócić tam gdzie on się ukrywał i wziąść Sensor B. Robie to , ale niestety o ile wiem ma się rozpocząć odliczanie które pozwoli mi zjechać pewną windą . Ale jej tam niestety nie ma i nic nie mogę zrobić :/ Może to wina tego , że gram na PS3 i po prostu to taki dziwny błąd , a może coś źle robie. Jedno jednak wiem , że pozbierałem wszystkie bomby więc to nie to , jest tylko jedno B tak gdzie właśnie mam zjechać windą .Za pomoc z góry thx :)
crisu
Inkarnacja VR

Postprzez kul2 » Pn cze 23, 08 20:19

A odliczanie sie zaczelo? Jezeli tak ->

http://mgs.gram.pl/forum/viewtopic.php?t=1787
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez crisu » Pn cze 23, 08 20:27

No właśnie się nie rozpoczelo , a w poradniku wyraźnie jest napisane , że po wzięciu sensora B powinno się rozpocząć , a tak nie jest :/
crisu
Inkarnacja VR

Postprzez kul2 » Pn cze 23, 08 20:34

Ile bomb zamroziles?
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez crisu » Pn cze 23, 08 20:53

Na 4 poziomach po 1 , a na 2 po 2 . Gram na poziomie hard . Wiem , że po usunięciu wszystkich bomb znika oznacznik "B". No i wszystkie znikneły oprócz tego tam gdzie mam się udać czyli tam gdzie rozpoczynałem grę Raidenem .
crisu
Inkarnacja VR

Postprzez kul2 » Pn cze 23, 08 21:07

Ciekawe.
A dlugo tak sobie czekasz na daszku?
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez crisu » Pn cze 23, 08 21:10

A jak długo mam czekać ? Przecież ta winda tam powinna być o ile wiem :) A pozatym czemu nie było odliczania ? :/
crisu
Inkarnacja VR

Postprzez sonofbigboss » Pn cze 23, 08 21:13

Ostatnio gralem w MGS2 na PS3 i nie mialem zadnych problemow.
Ale na PC o ile sie nie myle wystepowaly tego typu bledy ale ze na PS3 oO
Ale ze odliczanie w ogole sie nie zaczelo to nie chce sie wierzyc.
Moja kolekcja Metal Gear Solid...
http://img247.imageshack.us/img247/5281 ... 841qp3.jpg

aka SeveSnake ];->

http://pl.youtube.com/watch?v=sJ3Xh0yHmok
sonofbigboss
Okres próbny

Postprzez kul2 » Pn cze 23, 08 21:16

Jezeli nie bylo odliczania po wzieciu Sensor B to nie mam pojecia. Na hardzie jest 8 bomb. 8 zabezpieczyles. Czy ja o czyms nie zapomnialem?
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez crisu » Pn cze 23, 08 21:40

A nie jest to przypadkiem związane z tym , że gram na ps3 ? Może to po prostu taki błąd chodź mam nadzieję , że nie bo chcę przejść tą część zanim się zabiorę za 3 :/ Musi ktoś znać powód...
crisu
Inkarnacja VR

Postprzez kul2 » Pn cze 23, 08 21:49

Mam.
http://mgs.gram.pl/forum/viewtopic.php?t=1519

Zagadaj do Pliskina/Stillmana.
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez crisu » Pn cze 23, 08 22:00

No wreszcie sobie poradziłem :) Trzeba było jeszcze rozbroić bombę która znajdowała się na Strut A (tam gdzie winda) za kratką . Całkowicie niespodziewane miejsce :P W żadnym poradniku , nawet angielskim nie doczytałem się o tej bombie :/ Dzięki Kul , że jako jedyny starałeś się pomóc :)
crisu
Inkarnacja VR

Postprzez kul2 » Pn cze 23, 08 22:04

Byla w oficjalny poradniku do SoLa. 9 bomb na hardzie? Cos duzo...
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez crisu » Pn cze 23, 08 22:22

No , ale tak by wychodziło :) 1 tam gdzie samolot i druga sobie jeździła na taśmie i 2 w tym dużym pomieszczeniu pod klapami to już 4. Licząc następne 4 z innych kondygnacji wychodzi razem 8 . Plus jedna dodatkowa na dachu co daje dziewięć no chyba , że gdzieś policzyłem 2 razy , ale nie wydaje mi się .
crisu
Inkarnacja VR

Powrót do ARCHIWUM