Mgs2:Substance-Problem

W celach porządkowych.

Mgs2:Substance-Problem

Postprzez kamil88 » Pt gru 30, 05 18:59

Witam,mam k?opot z Mgs2:Substance a dok?adniej z Level 7 w Variety Mode graj?c Snakem,Pierwsza walka z 1 ?o?nierzem to pro?cizna,pozbiera?em ca?e wyposa?enie dost?pne na planszy,z drug? ju? mia?em ma?y k?opot,ale si? uda?o,ale ju? z trzeci? gdy do ?o?nierzy do??czaj? Tengu sobie nieporadzi?em,i tu mam pro?be,opiszczie krok po kroku jak mam sobie poradzi?,dzi?kuje z góry
kamil88
Inkarnacja VR

Postprzez kul2 » Śr wrz 13, 06 10:00

Najlepiej Tengus zdjac przy pomocy jakiegos materialu wybuchowego, a reszte rozwalic PSG-1

Znalazlem rowniez cos ciekawszego

Najpierw musisz nauczyc sie na pamiec czegsos takiego:
Nacsnij i trzymaj L1
Uderz kolko
Uderz kwadrat
Pusc L1 nacisnij R1
Nacisnij na D-Padzie gore i kwadrat

Teraz co robimy na tej planszy.
Pobijasz do Tengu z mieczem, walisz mu z piachy, potem strzelasz z USP, nastepnie przechodzisz w FPP i pakujesz mu kulke w glowe. Mozna rowniez uzyc coolanta by ich uspic, chociaz wymaga to troche wiecej praktyki.

Tuz po rozpoczeciu misji biegnij w prawo, zabierz amunicje do USP, wroc do swojego pomieszczenia, oprocz sie i zabij pierwszego Tengu, przygotuj sie, bo teraz zaatakuja tak:
Miecz, Miecz, Spluwa, Miecz, Miecz, Spluwa, Miecz, Miecz

Zapewne pojawi sie jeden czy dwoch straznikow po twojej stronie mapy, wiec rozwal ich. Teraz wszystkim co masz rozwal tych, ktorzy jeszcze zostali. Nie musisz oszczedzac sprzetu.
Gdy skonczy Ci sie amunicja do USP i M4 i musisz zalatwic straznika, bedacego na wyciagniecie reki, mozesz wykorzystac pewien blad. Gra uznaje, ze kazdy przeciwnik ktory dostal z pistoletu na strzalki usypiajace jest uspiony, wiec strzel i potem potraktuj go szybkim kombo, tak zeby spadl.
Gdy Tengus Cie otocza mozesz uzyc stun granade, by pozbyc sie kilku z nich. Biegajac rzucasz granat trzymajac L1.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Powrót do ARCHIWUM