Przed napisami ko?cowymi wy?wietlaj? si? daty i jedna z nich to termin projektu "Les enfants terible"-1972, wtedy rodz? si? klony Big Bossa. I nie potrzeba do tego artyku?u by to udowodni? :wink: Wi?c Snake na Big Shell ma 38 lat, a na pocz?tku "czwórki", tak jak wspomnia?e?, 44 latka. Chodzi?o mi jednak o co? zupe?nie innego. Bo je?li maska wytworzy?a z?udzenie brudu na twarzy, to znaczy, ?e to nie jest aktualna twarz Solida(podobnie jest z m?od? facjat?
). Wi?c pytanie, jak Snake wygl?da w 2016 naprawde?
A co do Big Bossa to chyba rzeczywi?cie b?dzie to tylko na takiej zasadzie jak w "jedynce". Nikt go nie widzi, jego nie ma, a wszyscy o nim rozmawiaj?-zupe?nie jak dziekan 

jak sobie przypomni to mo?e... 
Hal Emmerich napisał(a):No je?li pomin?? fakt, ?e ?miertelnie rani? Emm? i stan?? na drodze Raidenowi, by ten nie zdo?a? zaaplikowa? wirusa zapobiegaj?cego scaleniu Arsenala i GW, to faktycznie wszystko zdaje si? mówi?, ?e b?dzie po naszej stronie :wink:

Hal Emmerich napisał(a):Wykona? swoj? misj?-zabi? nastoletni? dziewczyn?. Hmm...nie mam w?tpliwo?ci, ?e Snake to zrozumie :wink: Przecie? Bi móg? post?pi? z dziewczyn? znacznie ?agodniej, a nie zaszlachtowa? j? no?em. Taaak, mi?o b?dzie go widzie? wraz z Otaconem w ekipie "Philantropy" :wink:

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość