A co do tego ?e fabu?a MGSa jest zbita w ca?o??. W mgs2/3 akcja toczy?a si? w 1/2 miejscach, a w MGS4 ma to byc kilka miejsc na ca?ym ?wiecie, wiec fabu?a tez bedzie rozbita na epizody, wi?c mo?liwe ?e prócz wielu miejsc moze by? akcja w róznych czasach od MGS2 do momentu kiedy Snake wk?ada sobie pistolet do ust
). To taka moja spekulacja.uci napisał(a):no mo?a by rzec ?e MGS1 musialby si? sko?czy? po 12 godzinach (cho? nie wiem czy kto? gra? w 1 tak d?ugo).
odin napisał(a):uci napisał(a):no mo?a by rzec ?e MGS1 musialby si? sko?czy? po 12 godzinach (cho? nie wiem czy kto? gra? w 1 tak d?ugo).
Tylko notka, w MGS mog?es gra? jak d?ugo chcia?es, nie by?o ?adnego realnego ograniczenia czasowego. Ataku bombowego, ?adnych zmian w fabule, czy nie nast?pywa? tez koniec gry.
Sprawdzone, na psx przemnie, oraz przez kula w wersji na pc.
.
Mo?na to wyt?umaczy? akcj? Snake'a, blablabla... Generalnie gra jest krótka i trudno min?? limit czasowy, a na wypadek mo?e by? wyt?umaczenie powy?ej. Wszak kiedy mija deadline, Snake raczej jest w zaawansowanym "stadium misji".

Swoj? drog? gre na szaraku mozna przej?? w chyba 30 minut, dzi?ki trick? z szybem wi?c mysle ?e ogólnie powinnismy si? trzyma? za?o?enia: Snake'owi uda?o si? w odpowiednim czasie.

? Normlanemu graczowi ten tytu? wi?cej czasu nie zabierze, a to dla niego jest ta fabu?a - dla kogo?, kto przechodzi gr? w normalnym tempie, poznaj?c fabu??.
. Jak wspomnia?em, te w?tki fabularne s? dla "optymalnych" graczy.
A tak na serio, to widzieli?my na trailerze z E3 ?e przyjecha? na tyle truck'a...

uci napisał(a):mo?e kto? zginie, i to po cz?sci z jego powodu, bo "przezemnie on/ona bra? w tym udzia?",
np. meryl, raiden, otacon, naomi itd.
i to sprawi ?e po wszystkim nie chc?c by kto? jeszcze zgina? przez niego wk??da sobie lufe pistoletu do ust

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość