Ja będę trzymał się swojego. Każdy ma prawo do swojego zdania. Wiem, że dziwny pomysł, ale sobie tak myślę. Kojima pewnie będzie chciał nas zaskoczyć Patriotami.
Wybacz ale jak powiedział uci Twoje zdanie musi być uzasadnione, bo tak to każdy sobie może powiedzieć że ma taką czy inną zwariowaną teorie i nie dać na jej poparcie żadnych argumentów. Chyba chodzi nam o jakąś dyskusje, nie?
Po za tym mówisz że Patrioci istnieją to byłby zbyt tani chwyt jak na Kojime. A nie uważasz że po opisaniu ich historii, początków, idei, planów, działań i dość ogólnie zarysowanej acz do pewnego stopnia złożonej i tajemniczej egzystencji, lamerskie by było stwierdzenie że "cóż, Snake oni tak na prawdę nie istnieją? Bo dla mnie to zdecydowanie zbyt banalne wyjaśnienie. No i pamiętaj że głównym pytaniem serii powoli się staje właśnie "Czym są Patrioci":
Snake: What the hell are these Patriots? Are they human?
Drebin: Not anymore they ain't.
Drebin: They're the law of this world, created over the course of history.
Drebin: They're what holds this world together.
Drebin: Keeps this whole mess in check.
Ciężko po czymś takim powiedzieć oni nie istnieją nie?
A teraz drodzy forumowicze wredna plotka:
Oddział Beauty and the Beast to nic innego jak machiny wojenne...Big Bossa! Innymi słowy to jego armia! Czy Snake da im radę?
Heh, ponoć taki opis trailera gdzie występuje BATBU znajduje się na Comcast on Demand. Cóż to nie ma źródła u Konami, równie dobrze można powiedzieć że wymyślił to redaktor który nie zna dobrze fabuły serii i pomylił BB z Liquidem. Ale też chyba nikt nie mówił do kogo i jeśli w ogóle one należą?
A może BB wróci właśnie w takiej formie?