Przede wszystkim wszyscy członkowie oddziału Foxhound
-Liquid Snake
-Revolver Ocelot
-Sniper Wolf
-Decoy Octopus
-Psycho Mantis
-Vulcan Raven
Dodatkowo Meryl i jeszcze później Nastasha o doktor Hunter również pada słowo lub dwa.
Nie pamietam czy Campbel mówił cokolwiek o Millerze ale zdaje się że tak , no i wspomina o żołnierzach oddziału Foxhound.
Zobacz od 5:42 (kilka sekund gosc sie czolga). O cos w tym stylu chodzi. Czolgasz tak od prawej strony tego pola snieznego do lewej , z lewej te zaspy prowadza jeszcze kawalek w gore wiec i tam sie czolgasz. Caly czas jestes zasloniety przed pociskami.
Pod zaspą pierwsze słyszę , no i wyraźne napisałem "w początkowej fazie walki z owym pojazdem." czyli jeszcze dokładniej chodzi o moment gdy musimy dobiec do czołgu , Chaff grenade jak najbardziej poprawna odpowiedź teraz ten drugi sposób.
1. Chaff granade
2. Podejsc od prawej strony do miejsca gdzie jest taki występ skalny ktory nas skutecznie zasloni. Poczekac na strzal i zaraz potem wybiec. ( ja tam wole moje czolganie sie obok zasp)
Infernal Warrior +1,
O to mi chodziło , choć powiem ci że nie musisz nawet czekać gdyż jeszcze mi sie nie zdarzyło żebym został trafiony podchodząc do M1 z tej strony.