To nie jest blog dla starych ludzi czyli stary blog S01

W celach porządkowych.

Postprzez SaladinAI » Śr lis 15, 06 10:35

Aczkolwiek jak to uj??e? Kojima móg? pozostawi? sobie furtk?, i moim zdaniem to niedopowiedzenie w kwestii ?mierci Sokolova ni? jest. Nigdzie nie jest potwierdzone ?e Sokolov nie ?yje, nawet Volgin o tym nie mówi, my za? przed oczami mamy ciemny ekran. No a skoro Kojima móg? przywróci? do ?ycia Liquida w ramieniu Ocelota to na comeback Sokolova tym bardziej mo?emy liczy?. Co za? si? tyczy budowy MG, to mo?e by? on do niego przymuszony. Po za tym sprawd?cie tutaj:
http://www.konami.jp/kojima_pro/showmay ... o=7&side=0

Wprawdzie jest tam nie wyra?nie napisane lecz tekst na samym dole sugeruje troch? zwi?zek mi?dzy Sololovem a nowym MG.
To swego rodzaju błędne kolo: roboty tworzące inne roboty
SaladinAI
Cipher watches all

Postprzez SaladinAI » Śr lis 15, 06 20:52

Czytaj albo w ryj!

?wie?e info z najnowszego wydania OPM na temat MGS 4, czekamy na skany i mamy trz?sienie ziemi!

1. Bliski Wschód - tam pono? znajduje si? nowy Zanzibar
2. Kolejna lokacja to Po?udniowa Ameryka - zwi?zki z PO?
3. Wschodnia Europa - sk?d pochodzi Vamp
4. M?ody Snake(!!!) - efekt odwracaj?cy starzenie si? Snake'a stworzony przez Naomi

Zobaczymy co z tego wyniknie. Stay Tuned!
SaladinAI
Cipher watches all

Postprzez uci » Śr lis 15, 06 20:59

ale to jakie? potwierdzone info, czy jak??
Bo naprawde szokuj?ce...

Ale ?rodek odm?adzajacy Snake`a... to serio jakie? dziwne...
Ostatnio edytowano Śr lis 15, 06 21:00 przez uci, łącznie edytowano 1 raz
uci
Uber Big Boss

Czytam: MGS:Guns of the Patrits - Project Itoh

Postprzez SaladinAI » Śr lis 15, 06 20:59

Czekamy na skany i zobaczymy.
SaladinAI
Cipher watches all

Postprzez Infernal Warrior » Śr lis 15, 06 21:31

M?ody Snake?? Nigdy bym si? tego nie spodziewa?. Niech wreszcie wyjdzie ta gra!!!!
Infernal Warrior
Raging Raven

Postprzez FOX HUND » Śr lis 15, 06 21:35

Co do m?odego Snake'a. Przecie? by?o zdjecie na którym wida? by?o kawa?ek w?osów Old Snake'a...i stwierdzono, i? jest to maska.
Tylko umarli znają koniec wojny......Dopóki na świecie będzie istniał człowiek, będą też wojny.....
Sic vi pacem para bellum.
FOX HUND
The Patriot

Postprzez Hal » Śr lis 15, 06 21:40

Fox Hound ma racj?, przecie? wyja?nili?my ju? sobie na forum pochodzenie m?odego Snake'a To jaka? podpucha musi by? i bzdura wyssana prosto z palca. ?rodek odwracaj?cy proces starzenia?! Ko? by si? u?mia? :wink:
Przeczytałem setki książek, po to tylko by zrozumieć, że wcale ich nie potrzebuję
Hal
Zanzibar

Gram: Gran Turismo 6

Postprzez Infernal Warrior » Śr lis 15, 06 21:43

Poczekamy na gre to sie wszystkiego dowiemy.
Infernal Warrior
Raging Raven

Postprzez FOX HUND » Śr lis 15, 06 21:47

Je?eli mia?by by? co raz m?odszy to w ko?cu by straci? swe umiejetno??, si?e, wiedze itp.a? w koncu by "umar?"...
Tylko umarli znają koniec wojny......Dopóki na świecie będzie istniał człowiek, będą też wojny.....
FOX HUND
The Patriot

Postprzez Hal » Śr lis 15, 06 21:50

A raczej...narodzi? si? :wink:
Przeczytałem setki książek, po to tylko by zrozumieć, że wcale ich nie potrzebuję
Hal
Zanzibar

Gram: Gran Turismo 6

Postprzez FOX HUND » Śr lis 15, 06 21:53

Nie mia?by sie jak narodzi?...Poprostu by znikn??.Just like.
FOX HUND
The Patriot

Postprzez Gac666x » Śr lis 15, 06 22:20

Odm?adzanie polega?oby chyba na regeneracji komórek za pomoc? nanomaszyn. W ko?cu starzejemy si? poniewa? komórki w pewnym wieku przestaj? otrzymywa? odpowiedniej ilo?ci czego? tam. Nie musia?oby to by? na zasadzie, ?e cofa si? w rozwoju, po prostu stare komórki zostaj? zast?powane nowymi. Mo?e dlatego jego skóra gnije ? (Stare komórki musz? odpa??).

Jednak?e te w?osy jasno mówi?, ?e tamto to by?a maska.
I am your Doom...
Zapraszam -->the-predator.prv.pl
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez Snake VR » Śr lis 15, 06 23:04

Nie nie nie to jakas plotka z tym odm?adzaniem Snaka'a , swiadczy o tym w?asnie ta maska.Jesli zas chodzi o t? wschodni? europe to wychodzi na to ze Snake uda sie w podróz za Vampem w tamte rejony by np zemscic sie za smierc Emmy. Choc akurat w pojawienie sie tej lokacji w?tpie
Snake VR
banan

Postprzez SaladinAI » Śr lis 15, 06 23:10

Szkoda ?e wci?? nie ma skanów. Wiem ?e info pochodzi z wywiadu z Kojim? z brytyjskiego wydania OPM.

Co do Snake'a w Europie to bardzo prawdopodobne poniewa? lokacja z ko?cówki trailer z TGS, ta z m?odym Snake'em, bardzo przypomina Europe a to ze wzgl?du na pomniki obok Snake'a, na Bliskim Wschodzie raczej nie ma rze?b przedstawiaj?cych nagich m??czyzn.
SaladinAI
Cipher watches all

Postprzez Snake VR » Cz lis 16, 06 01:13

Coz wydaje mi sie ze jest to rzezba typowo grecka , jednak Snake w Grecji mi nie pasuje jakos. Ja jednak w ko?cówce trailera z TGS zwróci?em juz dawno uwage na symbol kruka , bo bez powodu nie pojawia sie napewno

Kruk - symbol grzechu, okrucie?stwa i ?mierci. Moze tez byc traktowany jako symbol ukrytej wiedzy , boskiego pos?anieca i szpiega

Kruki pojawi?y sie juz w MGS , mam na mysli walke z Vulcan Raven'em
Snake VR
banan

Postprzez uci » Cz lis 16, 06 07:08

w Ac!d tak?e si? pojawia?y, dok??dniej podczas walki z vancem, mo?liwe ?e w MGS4 te? pojawi si? kruczy boss, lub b?d? nam przeszkadza? jak mewy w MGS2. Ale jako? starsznie wielkie te kruki by?y, przynajmniej tak mi si? wydawa?o.

A co do ?rodka odm?adzaj?cego, to troche jednak naci?gane, bo mo?na by nazwa? eliksirem m?odosci, a gdyby komórki w cz?owieku nigdy nie umiera?y i ciagle si? regenrowa?y, to wtedy cz?owiek robi si? niesmiertelny.

Mam nadzieje ?e to jednak bujda, bo sam motyw z odm??dzaniem jest starsznie naci?gany.
uci
Uber Big Boss

Postprzez SaladinAI » Cz lis 16, 06 13:28

Co do tych kruków to:
Raven: My spirit will be watching you!

Zapewnie to nawi?zanie do tych s?ów, w MGS 2 Snake'a "obserwowa?a" figurka Ravena, w MGS 4 mamy kruki.

Swoj? drog? brak jakichkolwiek skanów napawa mnie sceptycyzmem do tego infa z MGS 4, aczkolwiek oprócz m?odego Sneja reszta jest w miar? prawdopodobna.
SaladinAI
Cipher watches all

Postprzez uci » Cz lis 16, 06 18:29

ten motyw ?e niby figury - europa wschodnia, mnie to wygl?da bardziej na muzeum, dok?adniej muzeum zniszczone wojn?, mo?e to by?o jakies prywatne muzeum jakiego? szejka czy kogo?, obecnie zbombardowane i zniszczone.
uci
Uber Big Boss

Postprzez SaladinAI » Pt lis 17, 06 20:01

Mo?e jutro...b?dzie futro

Tak wi?c jest szansa ?e jutro zobaczycie skany z tym infem z MGS 4. Narazie to co napisa?em to prawda na jakie? 90%, no raczej, w ka?dym razie kr??y plotka ?e ten Snake nie jest odm?odzony jeno to...kolejny klon! Na razie to tylko spekulacje wyci?gni?te z tego wywiadu wi?c ja bym w to wiary nie dawa?, ludzie wyci?gaj? czasami dziwne wnioski, nawet je?li to wnioski przeprowadzaj?cych wywiad. A i tak prawd? poznamy dopiero graj?c w MGS 4. Jednak na pewno odwiedzimy Ameryk? Po?udniow? oraz Wschodni? Europ?. Co do Ameryki to pami?tacie jak Kojima wspomina? o zale?no?ci miedzy MGS 4 a PO, wszak akcja tego ostatniego ma miejsce w Kolumbii. Ja ju? mam zamiast g?owy czajnik. Czego Sneju szuka na miejscu misji BB? Ju? nied?ugo si? dowiemy.
SaladinAI
Cipher watches all

Postprzez uci » Pt lis 17, 06 21:19

no sam pami?tam ?e by?o powiedziane ?e MPO ma znaczny zwi?zek z MGS4 i zmiana fabu?y w jednym, pociaga zmiane fabu?y w drugim, mo?e sie zdarzy? ?e w 4 pojawi? si? postacie z MPO, lub wydarzenia z tamtych czasów (dlaczego BB staje si? "z?y") w jaki? sposób odcisn? si? na Solidzie, lub dowie si? dopiero prawdy o swoim ojcu.
A kolejny klon, cóz to ju? bardziej mo?liwe od ?rodka odm?adzajacego...
uci
Uber Big Boss

Postprzez SaladinAI » Pt lis 17, 06 22:24

Z tym klonem, wiesz moim zdaniem to by wprowadza?o ju? zbyt du?o zamieszania do serii, po za tym czyim klonem on mia?by by?? BB? A wracaj?c do tego ostatniego to by? mo?e wyja?ni?a si? zagadka obecno?ci BB na tym plakacie z postaciami, nawet je?li nie pojawi si? on bezpo?rednio w MGS 4 to przynajmniej wiemy w jakiej formie mo?emy si? go spodziewa? np. jako wspomnienie i jak napisa?e? Snejk mo?e dowie si? czego? o BB, no raczej na pewno.
SaladinAI
Cipher watches all

Postprzez Snake VR » Pt lis 17, 06 22:49

Oprócz Snake'a Liquida i Solidusa moze istniec jeszcze jakis klon ??? .No coz jesli to prawda to rodz? sie kolejne pytania , choc wydaje mi sie nie realne jednak . Zgadzam sie ze to wprowadzi?o by zbyt duzo zamieszania i nie potrzebny metlik w g?owie gracza

Po?udniowa Ameryka w MGS 4 - moze tam bedzie nowe Outer Heaven lub poprostu Snake uda sie tam by dowiedziec sie wiecej o BB w?asnie.

Natomiast uwazam ze BB powien sie pojawic jako zywa postac np jako cyborg sztucznie podtrzymywany przy zyciu ( taka niespodzianka , bron patriotów)

Jesli zas chodzi o Snake'a to coraz bardziej u?wiadamiam ze bedzie to jago ostatatnia misja ( Snake R.I.P. )
Snake VR
banan

Postprzez SaladinAI » Pt lis 17, 06 23:01

Swoj? drog? skoro jeste?my wci?? przy BB to jestem przekonany ?e Snake tak naprawd? salutuje przed grobem BB po tym jak dowiedzia? si? czego? w Ameryce Po?udniowej, w?a?nie dlatego ?e Snake odwiedzi ten kraj ta teoria staje si? bardziej prawdopodobna, no na pewno lepsza ni?eli mia?by by? to grób The Boss. Po wydaniu PO wszystko si? wyja?ni...
SaladinAI
Cipher watches all

Postprzez uci » Pt lis 17, 06 23:08

dziwne ale mam wra?enie ze patrioci w 4 to nie b?d? jednak tymi z?ymi, choc kto tam to wie.

CO w sprawie klona, to przyznam za du?o zamieszania, ale p?d. ameryka - MPO - napewno chodzi o BB, to jak postanowi? zawojowa? ?wiat itp. i Snake chyba si? dowie w ko?cu to co my gracze ju? wiemy, ?e BB nie by? tym za kogo bra? go SS od akcji w OH, po tej misji wyja?nia?o by si? czemu SS salutuje nad grobem the Boss.

A co do nowego OH, raczej b?dzie to w?asnie organizacja a nie jaka? twierdza jak w MG, st?d ci?g?a zmiana miejsc walki, gdzie OH przyb?dzie tam pojawia si? SS.
uci
Uber Big Boss

Postprzez Snake VR » So lis 18, 06 00:19

No ok ale ta organizacja mósi mie? gdzies swoj? kwatere g?ówn? wiec moze bedzie ona w?asnie w Ameryce Po?udniowej , kto wie poczekamy zobaczymy

Wracaj?c do grobu nad którym salutuje Snake , to zgadzam sie ze jest to grób The Boss.
Snake VR
banan

Postprzez Old Snake » So lis 18, 06 18:36

A ja my?le, ?e to mo?e by? grób Olgi, która te? by?a ?o?nierzem. Sk?d niby Snake móg?by wiedzie? cokolwiek o The Boss. Uwa?am, ?e albo to miejsce pochówku Olgi albo Big Bossa.
Co do podró?owania po ?wiecie to nie wydaje mi si? aby Snake zwiedzi? tyle miejsc. Prawie w ka?dej cz??ci mieli?my jedno miejsce gdzie Snake operowa?.
Świat to poligon między dobrem, a złem
Old Snake
Vamp

Postprzez uci » N lis 19, 06 10:41

w sumie dla raidena Olga by?a wa?niejsza ni? dla Snake`a, to ona po?wi?ci?a wszystko by ratowa? swoje dziecko i jednocze?nie raidena i to on ma u niej wi?kszy d?ug wdzi?czno?ci.
uci
Uber Big Boss

Postprzez Snake VR » N lis 19, 06 12:20

To prawda ale to Snake chyba ma odszukac dziecko Olgi a nie Raiden , co do lokacji w MGS 4 troche ich w?asnie za duzo. Wydaje mi sie ze bed? 2 miejsca które zwiedzi Snake , czyli Bliski Wschód i Po?udniowa Ameryka
Snake VR
banan

Postprzez SaladinAI » N lis 19, 06 12:36

Info o lokacjach pochodzi bezpo?rednio od Kojimy wi?c nic si? tutaj nie zmieni, tyle lokacji b?dzie i basta.
SaladinAI
Cipher watches all

Postprzez SaladinAI » Cz lis 23, 06 15:58

Ma?e niedopatrzenie

Sorry ale wygl?da na to ?e w newsie o trzech trailerach PO pope?ni?em ma?e niedopatrzenie, otó? owych trailerów w rzeczywisto?ci jest pi?? czyli dochodz? dwa - Boss i Online Battles. Newsa ju? zd??y?em uzupe?ni?, tak wi?c zapraszam do ogl?dania na stron? g?ówn? bo naprawd? warto!
SaladinAI
Cipher watches all

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do ARCHIWUM