Podczas Virtous Mission, Major Zero kaza? na siebie mówi? `Major Tom`. `Tom` by? jednym z tuneli który wykopali wiezniowie w pewnym filmie wojennym. Jak nazywaly si? dwa pozostale tunele i jaki to by? film ?
"After all that, you still call me a friend ?"
"Cho? nie jestem detektywem, zawsz? znajd? budk? z piwem"
Dzi?ki. To mo?e...Kim by? cz?owiek, którego wyci?gni?t? r?k? zlekcewa?y? Big Boss. Sytuacja ta mia?a miejsce w Galena Base, podczas odznaczania medalem Naked Snake'a
Przeczytałem setki książek, po to tylko by zrozumieć, że wcale ich nie potrzebuję
Dobrze Forester, w tym pytaniu chodzi?o mi o stanowisko tego faceta, a nie o jego nazwisko(którego chyba i tak nie mo?na pozna?). Oczywi?cie zaliczam Twoj? odpowied?, wi?c teraz Twoja kolej na zadanie pytania.
Przeczytałem setki książek, po to tylko by zrozumieć, że wcale ich nie potrzebuję
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
Dzi?ki Nie by?em pewien czy gdzie? w grze nie umkn??o mi jego nazwisko. Anyway, oto pytanie:
Podczas pierwszej potyczki Snake'a i Ocelota (Virtous Mission), Ocelotowi zaci?? si? Makarov. Dlaczego ?
"After all that, you still call me a friend ?"
"Cho? nie jestem detektywem, zawsz? znajd? budk? z piwem"
Chodzi?o chyba o to, ?e ten rewolwer Ocelota to bardziej nadawa? si? do sklepu z Antykami. Ca?y pokryty by? jakimi? grawerowaniami i ozdobami, ale jako bro? spisywa? si? fatalnie. Nawet Big Boss powiedzia? mu, ?e lepiej by?oby gdyby go sprzeda?