MGS4 na targach TGS 2006

W celach porządkowych.

MGS4 na targach TGS 2006

Postprzez Nevar » Cz wrz 07, 06 18:59

Kiedy ma być TGS (Tokyo game show) w tym roku?
Ostatnio edytowano Pt cze 15, 07 20:23 przez Nevar, łącznie edytowano 1 raz
Nevar
banan

Postprzez Mr_Zombie » Cz wrz 07, 06 20:32

Je?eli mnie pami?? nie myli, to 22 wrze?nia.
Mr_Zombie
The Fury

Postprzez kul2 » N wrz 10, 06 12:19

Konkretniej 22-24, jak wiadomo 22 tylko dla prasy, reszta dla zwyklych smiertelnikow.
http://www.m-messe.co.jp/index_e.html - ogromne, nie ma co.
Konami juz potwierdzilo udzial, nie podali tylko listy gier, ktore beda prezentowac.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Teddy » Pn wrz 11, 06 21:13

Jak tym razem Gekou maj? grac lud?mi w siatkówke to ja dzi?kuje za taki TGS :x
Obrazek
Wiem jak pasować do siebie mają części..
Teddy
Half Empty

Postprzez kul2 » Pn wrz 11, 06 21:17

Teraz w baseball ;)
Nie no Kojima jest u siebie i z pewnoscia da nam cos ekstra. Konami i Sony z pewnoscia na nim to wymoga.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Teddy » Pn wrz 11, 06 21:21

Gameplayem bym nie pogardzi?..
Obrazek
Teddy
Half Empty

Postprzez kul2 » Pn wrz 11, 06 21:22

Niby cos tam przebakiwali, ale prawdziwy gameplay bedzie dopiero na E3, kiedy to bedzie dostepna wersja grywalna.
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Teddy » Pn wrz 11, 06 21:25

Tak i wtedy wyjdzie ca?a prawda, ?e to co widzielismy do tej pory to jest jeden pierdolny render.. dzi?kuje Panie Kojima, mo?e Pan podac sobie rek? z Piotrusiem Molyneux'em..
Obrazek
Teddy
Half Empty

Postprzez kul2 » Pn wrz 11, 06 21:29

Nie no spokojnie, juz nam pokazywali ze to nie render ;)
Maja sporo czasu, na pewno zrobia cos godnego tego co nam pokazuja.
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Mr_Zombie » Pn wrz 11, 06 21:47

Kojima raczej nie zwyk? karmi? ludzi renderami (MGS2, MGS3) wi?c nie wiem czemu przypuszczasz, ?e robi to teraz. Tym bardziej, ?e na filmikach gdzieniegdzie wida? niedoskona?o?ci grafiki.

Ale by?oby mi?o, gdyby na nowym filmiku pojawi? si? faktyczny gameplay (jakie? wstawki), bo jestem ciekaw, jak to b?dzie wygl?da?o w praniu.

No i czekam na pojawienie si? tych dwóch postaci, które by?y na pierwszym plakacie, a które do tej pory nie zawita?y w ?adnym trailerze :)
Mr_Zombie
The Fury

Postprzez Teddy » Pn wrz 11, 06 21:49

Kojima nie zwyk?, ale inni developerzy tak. Wybacz, ale po ostatnim E3 ci??ko mi w cokolwiek uwierzy? nawet Konami.
Obrazek
Teddy
Half Empty

Postprzez kul2 » Wt wrz 12, 06 07:23

Co do tego plakatu to naprawde wzdaje mi sie, ye on przedstawia okres pomiedzy MGS2 a MGS4, tak wiec nie wszyscy mogli przezyc...
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Mr_Zombie » Wt wrz 12, 06 18:02

No tak, ale BigBoss to ju? wiadomo, ?e nie ?yje, wi?c tu nie ma problemu.
A Vamp jest przecie? nie?miertelny (je?eli dwukrotny postrza? w czo?o + utopienie w beztlenowej wodzie go nie zabi?y, to w?tpi?, by cokolwiek mog?o to zrobi?).
Mr_Zombie
The Fury

Postprzez Uzion » Wt wrz 12, 06 18:20

To co moze go zabic? Wbicie kolka prosto w serce? heh...
Uzion
The Fury

Postprzez kul2 » Wt wrz 12, 06 18:26

A niby mial byc nazywany Vamp ze wzgledu na swoja biseksualnosc.
Moze on tak jak Liquid, przezywa wybuch Hind'a, upadek z 15 metrow i kilka bezposrednich trafien z Fa-Mas'a ;)
Jakis cel jest w tym, ze Kojima trzyma go przy zyciu.
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez SaladinAI » Cz wrz 14, 06 10:31

Teraz ju? wiemy ?e Kojima poka?e nowy trailer MGS 4 na TGS i by? mo?e zobaczymy gameplay. A jestem pewien ?e po zawodzie na GC tym razem Kojima nie poleci w kulki i zobaczymy w ko?cu co? nowego.
To swego rodzaju błędne kolo: roboty tworzące inne roboty
SaladinAI
Cipher watches all

Postprzez kul2 » Cz wrz 14, 06 10:38

Jest u siebie, w Tokio zawsze pokazywal cos nowego, wiec teraz tez na pewno tak bedzie.
Podobno ma byc przedstawiony gameplay, ale to samo mowili o GC, wiec nie nastawialbym sie na to.
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez SaladinAI » Cz wrz 14, 06 12:30

Podobno ma byc przedstawiony gameplay, ale to samo mowili o GC, wiec nie nastawialbym sie na to.

No tak ale tam by?o to tylko plotki, za? tutaj sam Hideo to zapowiedzia?. No mo?e nie sam gameplay ale mo?e co? w tym stylu.
To swego rodzaju błędne kolo: roboty tworzące inne roboty
SaladinAI
Cipher watches all

Postprzez kul2 » Cz wrz 14, 06 12:50

HK to powiedzial ze dostaniemy cos co przedstawi nam atmosfere podczas gameplay'u, jakos nie wydaje mi sie, zeby pokazali juz cos z samej gry, raczej poczekaja na E3.
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez uci » So wrz 16, 06 13:37

mozliwe ?e b?dzie jaki? filmik w którym poka?? jak Snake przemieszcza si? po miescie lub budynkach i rózne bajery ktorymi b?dzie mo?na odwracac uwage przeciwników.
uci
Uber Big Boss

Czytam: MGS:Guns of the Patrits - Project Itoh

Postprzez FOX HUND » So wrz 16, 06 13:54

Mo?e by? wy?wietlany zegar pokazuj?cy aktualna date i czas. A co do Vampa. To mo?e on przej?? na t? "dpbr?" strone.
Równie? mo?liwe ze bedzie wspó?pracowa? z Raidanem pomagaj?c mu utrzyma? Snake'a przy ?yciu...
(por?ba?y mi sie dzia?y...sorki )
Tylko umarli znają koniec wojny......Dopóki na świecie będzie istniał człowiek, będą też wojny.....
Sic vi pacem para bellum.
FOX HUND
The Patriot

Postprzez Mr_Zombie » Pn wrz 18, 06 21:17

W?tpi?, by Raiden czy Snake wspó?pracowali z kim?, kto zabi? Emm?, a Vamp z kim?, kogo Fortune ca?y czas oskar?a?a o zabicie jej ojca (a kochanka Vampa :P).
Mr_Zombie
The Fury

Postprzez Hal » Wt wrz 19, 06 01:19

Ca?kiem niedawno Kojimasan powiedzia?, ?e stale trwaj? dyskusje nad tym jak ma wygl?da? w?a?ciwa rozgrywka w MGS4. Niepokoi to troszk?, zwa?ywszy, ?e do premiery ju? nieca?y rok. W?tpie dlatego by na TGSie pokazali jaki? gameplay.
Przeczytałem setki książek, po to tylko by zrozumieć, że wcale ich nie potrzebuję
Hal
Zanzibar

Gram: Gran Turismo 6

Postprzez Bizon » Wt wrz 19, 06 09:59

?eby chocia? pokazali co? nowego, a nie zlepek poprzednich tailerów i jedn? scenk? która nic nowego nie wnosi...
https://www.youtube.com/user/BizonBlady
My mama said to get things done.
You'd better not mess with Major Tom...
Bizon
Rozwalił beton w drobny mak

Postprzez wredny » Wt wrz 19, 06 20:27

Nie mozliwe zeby Hideo nie pokazal duzo nowego... licze na cos duzego , na cos co tygrysy lubia najbardziej ;) czyli 15 minutowy trailerek z samymi nowosciami.W trailerku moze byc np. jakies 10 min gameplay :P jak dziala octo-cam , mkII i takie pierdoly.A reszta to cos na temat np. Vampa jaka bedzie on pelnil role w mgs4 itp itd.Z drugiej jedak strony nie sadze zeby Kojima pokazal cos na temat gameplay'u na TGS zostawi takie smaczki na E3... Ale miejmy chociaz nadzieje ze bedzie to cos superowego ! zostalo juz tylko kilka dni! ;)
Obrazek
wredny
Fatman

Postprzez Hal » Wt wrz 19, 06 23:18

Mo?na faktycznie oczekiwa? czego? nowego, pami?tacie jak by?o przed rokiem, ale na zbyt wiele bym jednak nie liczy?. Pewnie poka?? par? nowych cut scenek i tyle, no mo?e jeszcze jak?? ma?? namiastk? gameplay'u. Ja czekam szczególnie na wyja?nienie kilku niejasno?ci odno?nie tego o czym "Guns of the Patriots" wogóle b?d?.
Przeczytałem setki książek, po to tylko by zrozumieć, że wcale ich nie potrzebuję
Hal
Zanzibar

Postprzez kul2 » Śr wrz 20, 06 07:25

1. Bedzie cos nowego
2. Bedzie spory pokaz
3. Wiecej bedzie dzis w newsie
4. Nie dowiesz sie, jeszcze za wczesnie ;)
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Hal » Śr wrz 20, 06 14:08

A jednak! Kojima zapowiedzia?, ?e b?dzie pokazany gameplay. Dos?ownie umieram z ciekawo?ci. Ciekawym jak to wszystko b?dzie chula?. Co? mam takie przeczucie, ?e Hideo utrze nosa wszystkim niedowiarkom. Czemu dzisiaj nie jest pi?tek? :D
Hal
Zanzibar

Postprzez wredny » Śr wrz 20, 06 15:09

O kur*a !! bedzie gameplay!! ... Nie moge sie doczekac.. Jestem pewien na 99% ze bedzie cos o otaco-cam :P

EDIT: Prosze o adminow jezeli jest taka mozliwosc zmienia tego (Arnold itp.) na cos innego albo wogole usunac :P
Obrazek
wredny
Fatman

Postprzez FOX HUND » Śr wrz 20, 06 15:13

Ciekaw jestem jak to wszystko bedzie wyg?da?. Jaki typ kamery bedzie zastosowany, jakie mozliwoasci bohatera i w ogóle :)
Tylko umarli znają koniec wojny......Dopóki na świecie będzie istniał człowiek, będą też wojny.....
Sic vi pacem para bellum.
FOX HUND
The Patriot

Następna strona

Powrót do ARCHIWUM