Młody Snake w MGS4?

W celach porządkowych.

Młody Snake w MGS4?

Postprzez Snake181 » Śr paź 18, 06 22:41

W nowym filmiku z tgs widzimy pod koniec m?odego Solid Snake'a. Mo?e jednak b?dziemy kierowa? tak? postaci? ni? siwym i z kiepskim w?sem Snake'iem. Bardzo bym tego chcia?......
Ostatnio edytowano Pt cze 15, 07 20:21 przez Snake181, łącznie edytowano 1 raz
Snake181
Inkarnacja VR

Postprzez solidus grabczas » Śr paź 18, 06 23:05

([{TRE?? USUNI?TA ZA WIADOMYCH PRZYCZYN}])
Ostatnio edytowano Cz paź 19, 06 12:15 przez solidus grabczas, łącznie edytowano 1 raz
Welcome back Commander...
solidus grabczas
Fatman

Postprzez uci » Cz paź 19, 06 00:19

jabys czyta? wypociny redakcji na dole forum to by? widzia? ?e m?oda twarz Snake`a to obraz wytworzony na masce. Gdy? w jak pokazywa? saladin1, wida? mu bia?e wlosy wychodzace spod kominiarki.
uci
Uber Big Boss

Czytam: MGS:Guns of the Patrits - Project Itoh

Postprzez Snake VR » Cz paź 19, 06 00:55

Nic dodac nic uj?c , poza tym czesto na trailerach MGS konami na samym koncu dodaje jakies smieszne zeczy.To taki zarcik ta twaz m?odego SS :)
Snake VR
banan

Re: M?odszy Snake w MGS4

Postprzez kul2 » Cz paź 19, 06 07:03

Snake181 napisał(a):W nowym filmiku z tgs widzimy pod koniec m?odego Solid Snake'a. Mo?e jednak b?dziemy kierowa? tak? postaci? ni? siwym i z kiepskim w?sem Snake'iem. Bardzo bym tego chcia?......

A ja bzm nie chcial.
Jak Kojima ma pokazac trudy zycia po 40-ce, ambicje, doswiadczenie i ciagla walke czlowieka w srednim wieku, jezeli on bedzie mlody?
Kazdy MGS ma cos do przekazania, ten po czesci ma nam przekazac, ze mimo trudow calego zycia, mimo ciaglych walk jakie kazdy z nas toczy, nawet mimo bolesnych porazek i tego ze zycie nie jest latwe, trzeba zyc i sie starac.
W ilu grach tak naprawde bohater byl wiekowy i dalo sie to odczuc? W zadnej. MGS4 bedzie pierwszy.
Wydaje mi sie, ze Kojima chce po czesci przedstawic to co sie z nim dzieje, to jakie on ma trudnosci, w koncu Snake tak jak Kojima, po kazdym MGSie uciekal, ale zawsze wracal, a teraz gdy dozyl pewnego wieku, jest mu trudniej niz kiedys, ale mimo to zostaje by walczyc o swiat [Snake], by oddac dusze i feeling MGS naraz[Kojima, bo jak sam powiedzial nie zrobil tego].
Czy to naprawde az tak ciezko dostrzec? Zatrzymac sie, pomyslec 'a moze HK ma jakis swoj cel w tym wygladzie?' ? Niektorzy z nas chyba zapomnieli ze nie mozna brac bez zastanowienia wszystkiego co sie nam daje, a juz na pewno nie w przypadku Kojimy i jego gier.
Grabczas, ja Cie prosze...
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez uci » Cz paź 19, 06 07:09

poprostu wiele osób nie umie znie?? ?e bedziemy grali dziadkiem, ale im mo?na powiedzie? - pograj w poprzednie cz?sci

je?eli odpowie ?e nie gra? bo s?aba grafa lub nie ma w nich tyle bajerów to najlepiej by wogóle nie gra?.

A jak gra? to powinien to chyba zrozumiec.
uci
Uber Big Boss

Czytam: MGS:Guns of the Patrits - Project Itoh

Postprzez solidus grabczas » Cz paź 19, 06 12:14

w wielu grach je?li s? jacy? wiekowi bohaterowie to tylko robi? za jakich? przedowników czy co?
a taki starszy cz?owiek ma zawsze charakter wyrobiony na do?wiadczeniach i jak dla mnie to po prostu trza b?dzie do Oscara poda? Old Snake'a (sorry ale nie mog?em si? powstrzyma? ale jak pewnie wielu zreszt? z t? postaci? si? z?y?em i troch? mi smutno ?e to b?dzie ju? koniec :( )

PS.ok KUL sorka ale na innym forum mamy trolla i troszk? si? ?le nastroi?em

BARDZO PRZEPRASZAM AUTORA ZA MOJE CHAMSKIE ZACHOWANIE :!:
Welcome back Commander...
solidus grabczas
Fatman

Postprzez Bizon » So paź 21, 06 09:26

No dobra, temat do zamkni?cia, bo wiadomo ?e nie pogramy "m?odym" Snake'em...
https://www.youtube.com/user/BizonBlady
My mama said to get things done.
You'd better not mess with Major Tom...
Bizon
Rozwalił beton w drobny mak

Powrót do ARCHIWUM