Croc Cap.

W celach porządkowych.

Croc Cap.

Postprzez Filio » N lis 05, 06 11:45

Nie mog?em znale?? jakiegokolwiek tematu z pomoc?, wi?c pytam tutaj:
Sk?d wzi?? Croc Cap.?
Jestem tu? po walce z the Pain, gdzie mam te lataj?ce maszyny i rzek?, przez któr? mam przej??. Water Camo mam, ale co z tym Croc Cap.? Przecie? nigdzie go wcze?niej nie znalaz?em...
Filio
Machinegun Kid

Postprzez kul2 » N lis 05, 06 12:09

Odpusciles sobie bieganie i szukanie po bagnach stad taki efekt.

Wracasz na bagno, idziesz na polnoc, zobaczysz tam dwie wielkie klody, pod ktorymi musisz przeplynac. Dostajesz sie na wysepke gdzie masz drzewko porosniete bluszczem, wchodzisz na drzewko, potem wchodzisz na line, przesuwasz sie, az pod Toba jest kolejna lina, opuszczasz sie i lapiej kolejnej. Stamtad idziesz dalej w bok, w koncu trafisz na kolejna wysepke na ktorej znajdziesz czape krokodyla.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Filio » N lis 05, 06 12:15

Mówisz o tym najwi?kszym bagnie (gdzie z?apa?em pijawki :wink: )?
Czy da si? jako? przej?? te stateczki bez Croc Capa?
A mo?e powinienem wróci?, bo to nie b?dzie jedyny raz, kiedy b?d? go u?ywa??
Filio
Machinegun Kid

Postprzez kul2 » N lis 05, 06 12:27

Nie wiem gdzie zlapales pijawki. Plansza nazywa sie Chyornyj Prud i jest zaraz po Rassvet, czyli tam gdzie spotkales Eve po raz pierwszy.
Dac sie da, czemu mialoby sie nie dac. Dla przyjemnosci mozesz sie wrocic i uzywac go kiedy Ci sie podoba, jednakze nie jest to niezbedne do ukonczenia gry.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez PiotrB » N lis 05, 06 17:08

To bagno gdzie z?apa?e? pijawki to rzeczywi?cie - Chyornyj Prud. Wyda?e mi si?, ?e po walce z Pain'em nie mo?na tam wróci? bo niby jak skoro Snake znalaz? si? w jaskiniach spadaj?c z wysokiej skarpy.

Na przysz?o??: u?ywaj Bug Juice w bagnie, aby pijawki si? nie przykleja?y.

A co do rzeki po Pain'ie to we? najlepszy kamufla? i spróbuj zestrzeli? go?ci (musisz trafi? w g?ow?).

?ycz? powodzenia.
PiotrB
The Fear

Powrót do ARCHIWUM