Czy w MGS2:S mo?na gra? innymi postaciami? [oprócz VR]

W celach porządkowych.

Postprzez solidsnake » So lis 18, 06 11:04

Witam!

Czy w MGS2:S mo?na gra? innymi postaciami? Normalnie przechodzi? tankera i planta. Wiem ?e VR jest 7 postaci ale czy mo?na przechodzi? potem nimi gre? Mam Sons of L. wi?c nie wiem czy warto kupi? Substance? [kole? chce 90 z?] .Du?o jest pracy ?eby je odblokowa?? sons przeszed?em nawet na extreme! .w czasie duszenia przez solidusa na arsenalu rozwali?em joya :D . (tak nawala?em w trójk?t)

Pozdro
solidsnake
Inkarnacja VR

Postprzez kul2 » So lis 18, 06 11:17

Nie

Du?o jest pracy ?eby je odblokowa??

Sporo

sons przeszed?em nawet na extreme!

Moje gratulacje

w czasie duszenia przez solidusa na arsenalu rozwali?em joya :D . (tak nawala?em w trójk?t)

Wspolczuje.

Jezeli lubisz VRki to powinines kupic, bo spedzisz kilkanascie dodatkowych godzin nad gra. A gdyby koles sprzedawal w pakiecie The Document of to sie nawet nie zastanawiaj tylko kupuj od razu.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez PiotrB » So lis 18, 06 15:57

Tylko dopowiem jedn? rzecz.

solidsnake napisał(a):Czy w MGS2:S mo?na gra? innymi postaciami? [oprócz VR]

Mianowicie Kul da si? ! W Snake Tales gramy Snake'iem(MGS1), Pliskin'em. Wprawdzie brakuje Snake'a(Tuxedo), X-Raiden'a i Raiden'a Ninja, ale to zawsze co?.
PiotrB
The Fear

Postprzez kul2 » So lis 18, 06 16:07

Wiem ;)
Tylko ze ST to mimo wszystko pewnego rodzaju misje w VR, nie maja zwiazku z glowna fabula i sa tam kosmiczne motywy.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez PiotrB » So lis 18, 06 16:27

kul napisał(a):Wiem ;)
Tylko ze ST to mimo wszystko pewnego rodzaju misje w VR, nie maja zwiazku z glowna fabula i sa tam kosmiczne motywy.

OK. Cho? Snake Tales s? lu?no oparte o fabu?? MGSów to s? to takie bardziej Alternative Missions bo dla mnie VR to Virtual Reality, czyli plansze wisz?ce w przestrzeni :) . Kosmiczne motywy jak Gurlugon w External Gazer? W pe?ni si? zgadzam.
PiotrB
The Fear

Powrót do ARCHIWUM