ArecaS napisał(a):A takie głupie pytanie kogoś, kto PS3 najwyżej na obrazku może se pooglądać - trofeów nie idzie wyłączyć?
Nie, możesz olewać ale wiesz mi do tego trzeba być chyba mnichem shaolin.
shalashaska napisał(a):Pokonałem The End-a, zrobiłem save i przestawiam datę najpierw o 3 dni i następnie o tydzień, odtworzyłem wszystkie możliwe cut-scenki. Trofeum zdobyłem tylko za zrobienie mu freza. Coś nie teges?
kul napisał(a):shalashaska napisał(a):Pokonałem The End-a, zrobiłem save i przestawiam datę najpierw o 3 dni i następnie o tydzień, odtworzyłem wszystkie możliwe cut-scenki. Trofeum zdobyłem tylko za zrobienie mu freza. Coś nie teges?
Trofeum powinno wpaść zaraz po tym jak go pokonałeś.
A z ciekawości, po co przestawiałeś datę po walce?
shalashaska napisał(a):kul napisał(a):shalashaska napisał(a):Pokonałem The End-a, zrobiłem save i przestawiam datę najpierw o 3 dni i następnie o tydzień, odtworzyłem wszystkie możliwe cut-scenki. Trofeum zdobyłem tylko za zrobienie mu freza. Coś nie teges?
Trofeum powinno wpaść zaraz po tym jak go pokonałeś.
A z ciekawości, po co przestawiałeś datę po walce?
Przed walką save i wtedy zmiana dat, load i cut-scenki no i smierć the enda z starości (brak trofeum).
Czy jeśli przechodzę grę bez alarmów, zabić, etc. i podniosę alarm, ale przed wejściem do każdej lokacji robię save i potem od razu zrobię load, mogę grać dalej spokojnie?
PS. Czy podpis będzie się pokazywał tylko pod postami, które napisałem po ustawieniu go w opcjach? Wszystkie wcześniejsze posty już nie zostaną "zaktualizowane"?
Saladin01 napisał(a):Zaskoczę Was, solucja z trójki:
http://mgs.gram.pl/wordpress/seria/meta ... r-solid-3/
King of the Jungle
Uzyskaj tytuł Markhor
To attain a true Markhor rank, one must collect all 48 food items in a single playthrough and either a)get caught more than once, b)kill more than two people, or c)use special items. No foods carry over to the next playthrough and the EzGun itself does not carry over to other difficulty levels. If you want to use it on any other difficulty level other than the one you have acquired it on, you need to do it on that difficulty level.
Saladin01 napisał(a):Peace Walker od SALADYNA:
http://mgs.gram.pl/wordpress/seria/meta ... ce-walker/
Cudo
Konsola napisał(a): Na filmikach czasami koleś wchodzi na dany item, pokazuje mu się komunikat "Cage full", po czym nagle podnosi item. W jaki sposób zjada tak szybko danego zwierza?
W poradniku na stronie nic o tym nie pisze, na zagranicznych stronach też nie, ale na jednej był zamieszony link do poradnika:
Q :: The guard won't hand over his tag, and I only have an [M9]. Help?
A :: Okay, if you put your gun down while in front of him, he will
kick you, then call for backup. You need to get behind him, so
hold L1, release R1, and walk behind him, still pointing your gun
at him. Now drop your gun, he won't notice, and knock him out
with some punches.
SALADYN napisał(a):Konsola napisał(a):Btw., przypomiałbyś lokację tłumika na tankowcu?
Jeżeli dobrze pamiętam to był on na jednym z poziomów masztu tuz po walce z Olgą.
Powrót do Metal Gear Solid HD Collection
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość