Jak mówiłem, tak zrobiłem. Wczoraj wziąłem prochy i się zahibernowałem, dzisiaj wstałem wcześniej niż wtedy, jak idę do roboty.
Dziewczyna (wstaje o 6, wychodzi o 7) myślała, że to dlatego, że chcę zjeść z nią śniadanie zanim pójdzie do pracy... ^_^ BUEHEHEHE
Więc chyba zaraz się widzimy "po drugiej stronie".
Gac - mnie też to zdziwiło. Oooooch, jak bardzo mnie to "zdziwiło". W temacie z cytatami z chata jest nawet pokazane, jak bardzo byłem "zdziwiony" :^) Ale bez obaw, gra już śmiga na tych Phenomach i innych prockach nieobsługujących SSE4.1. Tyle tylko, że póki co w ramach wersji beta, przynajmniej tak było do wczoraj. Teraz odpalam Steam i coś mi się aktualizuje w TPP, więc może już poprawka weszła do głównej wersji.
Uci - chowaj się i to mocno. Niektórym na foro już ostro puszczają zwieracze i z dnia na dzień zapomnieli o tagach >spoiler<. (tak, Crusher, to do ciebie xD)
Aha,
ale zanim pójdę*, niech ktoś (kto ma osobisty kontakt) przekaże pocieszającą nowinę Solidnemu, który cierpi przez brak internetu. Bo on też ma klucz ten, co był dodawany do kart graficznych. To znaczy ten dwa razy tańszy z GamersOutlet. Jak odpaliłem TPP i doszedłem do menu, to dowiedziałem się, że my też dostajemy bonusy preorderowe do TPP B) Więc jedyne co nas ominęło, to dodatkowa kopia GZ. COOL.