[SPOILERY] Zagubione scenki z zwiastunów

Początek rewolucji Big Bossa i przekształcenie serii jaką znamy

Re: [SPOILERY] Zagubione scenki z zwiastunów

Postprzez Metyl » Pn paź 26, 15 09:52

no znalazłem dzieciaki z trailera podczas sesji strzeleckiej - zaraz po nich scenkę z 2 walkerami i żołnierzami w nocy.

No i gdzie dokładnie ? Tzn. która misja i w którym miejscu ?...
Metyl
Black Viper

Postprzez Zielakpl » Pn paź 26, 15 11:25

pitch dark?
Zielakpl
Psycho Mantis

Postprzez Metyl » Pn paź 26, 15 11:31

pitch dark?

Pytasz czy odpowiadasz ? Bo to, że Pitch Dark to się domyślam, ale całej reszty nie rozumiem. "Scenka z 2 walkerami i żołnierzami w nocy" - rozumiem, że chodzi o scenkę po wysadzeniu zbiornika, ale gdzie wtedy są te gnoje ? Bo robiąc tą misję w nocy dzieciaki uciekają z chatki gdzieś przez wodę i nie da się ich gonić. Dlatego pytam gdzie dokładnie je można później znaleźć i w którym momencie.
Metyl
Black Viper

Postprzez Zielakpl » Pn paź 26, 15 12:29

pytam bo pewny nie byłem

jak jest dzień, to dzieciaki stoją trochę za chatami z dwoma żołnierzami, którzy uczą ich strzelać
idziesz cały czas prosto przez wioskę, mijasz domki i zaraz oni będą (wszystko oczywiście przed udaniem się do mfindy)

a co do scenki z walkerami po wysadzeniu zbiornika to stoją oni chyba w pobliżu lewego wejścia do oilfield (przed wysadzeniem zbiornika ich nie spotkasz)
Zielakpl
Psycho Mantis

Postprzez Metyl » Pn paź 26, 15 16:53

pytam bo pewny nie byłem

jak jest dzień, to dzieciaki stoją trochę za chatami z dwoma żołnierzami, którzy uczą ich strzelać
idziesz cały czas prosto przez wioskę, mijasz domki i zaraz oni będą (wszystko oczywiście przed udaniem się do mfindy)

a co do scenki z walkerami po wysadzeniu zbiornika to stoją oni chyba w pobliżu lewego wejścia do oilfield (przed wysadzeniem zbiornika ich nie spotkasz)

No w dzień to wiem gdzie są i faktycznie wyglądają, jakby ktoś im coś pokazywał. Ale kolega napisał, że w nocy - a w każdym razie tak zrozumiałem. W nocy dzieciaki śpią w chacie, potem wybiegają, trochę się pokręcą i wbiegają na wodę, po której ja nie mogę się poruszać. Dlatego chciałem doprecyzować, bo w nocy nie widziałem żadnej akcji ze szkoleniem.
A co do Walkerów - po wysadzeniu zbiornika stoją przy OBYDWU bramach...;)
Metyl
Black Viper

Postprzez Zielakpl » Pn paź 26, 15 19:01

tak wiem, po 2 walkery na bramę :-)
Zielakpl
Psycho Mantis

Postprzez uci » Wt paź 27, 15 02:29

akurat mi chodziło że scenka z walkerami która odpala się po wysadzeniu zbiornika pojawia się też w nocy - wiem odkrycia nie robię, ale była w zagubionych i chciałem potwierdzić ze tez widziałem.
uci
Uber Big Boss

Czytam: MGS:Guns of the Patrits - Project Itoh

Poprzednia strona

Powrót do Metal Gear Solid V