SALADYN napisał(a):Przekonam się jak skończę wtedy pogadamy. Chapterów nie wiem ile jest, misji jest 46 razem z tą ukrytą.

czas na postgame
Faja napisał(a):wlaśnie lecą creditsy, a ja mam więcej pytań, niż dostałem odpowiedziczas na postgame

Hidden napisał(a):Faja napisał(a):wlaśnie lecą creditsy, a ja mam więcej pytań, niż dostałem odpowiedziczas na postgame
To nie jest to, co chciałem usłyszeć.

Zielakpl napisał(a):Mam jeszcze pytanie co do QuietSpoiler:
Faja napisał(a):wlaśnie lecą creditsy, a ja mam więcej pytań, niż dostałem odpowiedziczas na postgame

Stary, weź na luz.

Metyl napisał(a):Stary, weź na luz.
Jak mam wziąć na luz ?! Chłopie, atmosfera napięta jak stringi na Kaliszu, zniknęła mi jedna z istotnych misji, a ty sobie jaja robisz !!...
Przy okazji - dziękuję, Ocwelocie za wyjaśnienie.
Anyway, co z tym bugiem w z Quiet w 29 i 42 misji ? Pytam, bo oczywiście wziąłem ze sobą ciotkę na Metallic Archaea... czy jeśli jeszcze raz przejdę tą misję bez niej, albo z nią - ale z Butterfly Emblem to będzie ok czy nadal jest szansa, że sejw się spier*oli ?... Ktoś w ogóle spotkał się z tym problemem ?... Konami planuje jakiegoś patcha ?...
Metyl napisał(a):Butterfly Emblem

lub jeśli przyczepimy do postaci emblemat w kształcie motyla, który dostajemy za rozwijanie więzi z Quiet

Nas pytasz jakbyśmy w Konami mieli wtyki. Patch jest pewny, nie mogą przecież sprzedawać gry z takim błędem. Czy coś się może stać to jest loteria ale ja bym się chyba suchą bułką pociął gdybym stracił sejwa, 90h życia poszłoby na grzyby.

Takie z nich kozaki były. TACY WREDNI, BEZWGLĘDNI. A teraz siedzą w klatkach. Gadziny!Zielakpl napisał(a):szlag mnie w końcu trafi z tą misją 46
gram i gram i gram i dalej jej nie mam
wszystkie żółte side opsy porobione, wszystkie misje ukończone
nie wiem o co chodzi może wszystkie platformy muszę mieć na minimum 3/4 rozbudowane
e: chyba jednak chodzi o kasety, nie mam odsłuchanych wszystkich

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość