Gillian napisał(a):Mroku napisał(a):Jestem po ponad 20 godzinach gry misja 14/15 i mam dosyć. Powtarzalność misji, mało fabuły, nuda. Big Boss mógłby być zastąpiony kimkolwiek innym, bo charyzmy w nim tyle co w nauczycielu ze śmietnikiem na głowie. W ilości wypowiadanych słów może konkurować tylko z Quiet. Czy to jest bohater, który mógł by porwać tłumy? Nie sądzę. Nie wiem nawet czy dam rade skończyć tę grę. jak to się już przyjęło mówić: najlepszy gameplay najgorszy MGS.
No właśnie. Sam zastanawiam się, jak przeskipować te powtarzalne misje żeby jak najszybciej dotrzeć do miejsc, gdzie coś się dzieje, misji, które mają znaczenie, a nie są zapychaczami w stylu "znajdź to i to, porwij tego i tego, oni na pewno mają coś wspólnego z SAJFER!!". Kurde po GZ myślałem, że każda główna misja będzie miała taki klimat, że będzie tak rozbudowana i miała konkretny cel.
SALADYN napisał(a):Quiet na extreme nie da
się pokonać przy pomocy CQC, gdy się do niej podkradłem to nie wyskoczyła mi żadna komenda.
Ocwelot napisał(a):rozbij antyradar i wbij na misję helikopterem prosto na miejsce, alert nie przeszkodzi w S-ce. załatw skullsy i zawołaj helikopter znowu do fortu zamiast do proponowanego punktu poza bazą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość