Solidny napisał(a):A tu nie chodziło o editing scenek? Ze scenariuszem pod ręką?
gnysek napisał(a):I ja z datą premiery wciąż obstawiam 27 marca 2015 (bo 3:27 trwa piosenka 1984 z albumu Dimaond Dogs jak już pisałem).
japAneczka napisał(a):Solidny napisał(a):A tu nie chodziło o editing scenek? Ze scenariuszem pod ręką?
W jakim sensie? Cholera wie co on z tym robiW ogóle to cienkie jak na scenariusz, więc pewnie ściema
Ja tylko przetłumaczyłam co on napisał
Josh Keaton: The script was HUGE! It was about the thickness of two phone books!
Tidus93x napisał(a):Gillian napisał(a):Czyli scenariusz nawet jeszcze nie skończony.
HOLIDAY 2015
Plus obsuwy bo cośtam i mamy grudzień 2015/styczeń 2016
uci napisał(a):też bym obstawiał, ale z drugiej strony ile jeszcze można ciągnąc gry na 2 generacje? rok, dwa lata?
gnysek napisał(a):Ja jestem oczywiście za opcją z piosenką, bo cała gra ma nawiązania do tego albumu. 6 czerwca raczej nie bo to targi E3 - kto by wydawał wtedy grę, skoro za kilka dni pokażą nowe? Jak nie wyjdzie do Maja, to raczej bliżej świąt.
japAneczka napisał(a):Ale naprawdę myślicie, że to przypadek, że jest tak podobna do tej Zadornova? Hmmm
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość