Jest normalnie wysyp.shalashaska napisał(a):Gac popatrz o co mi chodziłoJest normalnie wysyp.
https://www.facebook.com/SkidrowGame/po ... 4361272979

Gillian napisał(a):Wymagania btw się zmieniły. Teraz wystarczy 2GB karta
Ciekaw jestem na jakim sprzęcie GZ pójdzie w ultra-stałym 1080p60 (jak na PS4) ale ładniej niż na konsoli.
shalashaska napisał(a):No chodzi mi o to że tracą kupę kasy.
?Gillian napisał(a):
Ciekaw jestem na jakim sprzęcie GZ pójdzie w ultra-stałym 1080p60 (jak na PS4) ale ładniej niż na konsoli.

, biegli w moją stronę i mnie nie zauważyli...
.
)

Faja napisał(a):Gacu. Pożyczę sobie przez Family Sharing tylko po to by sprawdzić jak mi idzie
Tapnięte z mojego 1+1

Faja napisał(a):Faja napisał(a):Gacu. Pożyczę sobie przez Family Sharing tylko po to by sprawdzić jak mi idzie
Tapnięte z mojego 1+1
a byłem święcie przekonany, że można mieć 10 ziomali w FS.
Nic to, w takim razie, trza będzie kupić
. Ale i tak GZ kupił od razu.Shalashaska napisał(a):No rozwiały się trochę, byłem sceptycznie nastawiony ale teraz trochę się zmieniło. Jeszcze ogarnąć to sterowanie bo nie umiem uruchomić turlania się na boki no i zapomniałbym powiedzieć ze brakuje mi tej kamery 3D
.

Gac666 napisał(a):Shalashaska napisał(a):No rozwiały się trochę, byłem sceptycznie nastawiony ale teraz trochę się zmieniło. Jeszcze ogarnąć to sterowanie bo nie umiem uruchomić turlania się na boki no i zapomniałbym powiedzieć ze brakuje mi tej kamery 3D
Turlanie się masz jak leżysz i przycelujesz z broni. Kurde grałeś na PS3 oraz PS4 i nadal nie wiesz? Przecież tam wszystko się podpowiada, mnie zajęło 5 minut ogarnięcie na padzie czy klawiaturze, a to był mój pierwszy kontakt z GZ.
Kamera 3D?

Kamera 3D? Konsolowy ficzer, który na PC jest pod mychą? 

shalashaska napisał(a):Co do kamery 3D, prawym analogiem (konsole) można obracać kamerę w trakcie gry
weź się wyśpij, zagraj na spokojnie, bo pierdolisz albo Ci na PC prawy analog nie działa 

Gac666 napisał(a):Shalashaska nie mam sił naprawdęweź się wyśpij, zagraj na spokojnie, bo pierdolisz albo Ci na PC prawy analog nie działa
Przecież da się celować, obracać kamerą 360 stopni, w filmikach da się "zmieniać kąt" tak jak na konsoli.
Pozostanę przy klawiaturze 
Ogólnie graficznie kicha, wersja PC na słabym sprzecie wyciśnie chyba więcej ładnej grafiki,

shalashaska napisał(a):Do kurwy nędzy, przecież widać że kamera cały czas jest za plecami Snnake
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość