Tidus93x napisał(a):Mother Heaven?
Jeżeli Snake jest Ahabem, kapitanem napędzanym zemstą, to kto pełni funkcję wieloryba, obiektu nienawiści?
Montujemy pierwsze zwiastuny i ten motyw będzie sporym zaskoczeniem. Kiedy zbliżymy się do momentu wydania gry, wtedy powiem na ten temat więcej. Ciągle dostajemy te pytania, kto jest antagonistą w grze, ale żeby o tym mówić musimy upewnić się, że wszystkie kluczowe informacje ukażą w odpowiednim czasie.
- co do chronologii, Afganistan i Afryka są już po protezie, czyli na pewno mamy tutaj szpital ->ucieczka -> rekonstrukcja MH (diamond Dogs?) -> afganistan
uci napisał(a):kij jeden wie czy to nie Paz po uratowaniu?
Nikt nie wspominał że Mother Base zostaje zniszczona idealnie podczas powrotu BB z Chico i Paz
A co do blizn, opasek etc. zgodze się z SALem, kwestia ulepszania gry/postaci w trakcie tworzenia i pakowania nowych pomysłów
SALADYN napisał(a):Ja bym większość zawirowań jak te z bliznami i opaskami tłumaczył postępującym developingiem gdzie pewne pomysły przychodzą z czasem.
A ta osoba powieszona za ręce to oczywiście Paz, nie mam co do tego wątpliwości.
Saladin01 napisał(a):Ale pierdolenie..
SALADYN napisał(a):Saladin01 napisał(a):Ale pierdolenie..
Dokładnie to samo pomyślałem gdy wes mi podesłał ten filmik, fanaberia goni fanaberie. Skoro Kojima powiedział że chłopak w klatce to Chico to czemu wciąż ktoś tam widzi Gray Foxa a gdzieś po drodze drugiego Big Bossa jako ten tajemniczy fantom (dam głowę że w tej sprawie chodzi o przebieranki Kaza).
Faja napisał(a):Sek w tym, że teoria z filmu co zapodał Sal01 trzyma się kupy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości