Pierwsze jajo prosto od Wesa któremu spoilery nie straszne.

shalashaska napisał(a):W misji De Javu mamy różne loga części MGS-ów, trzeba w nie wycelować i podświetlić niebieskim światłem, nie które loga są fałszywe jak np. Metal Gear Gost Babel. Co dostajemy za otwarcie wszystkich 13 zamkniętych na klucz drzwi? albo co uzyskamy za namarkerowanie 16 żołnierzy?
Zancudo napisał(a):Nic, poza postępem w całościowym ukończeniu gry.shalashaska napisał(a):Co dostajemy za otwarcie wszystkich 13 zamkniętych na klucz drzwi? albo co uzyskamy za namarkerowanie 16 żołnierzy?
A 100% nie nagradza nas niczym, taka ciekawostka!
Dzbwu00 napisał(a):Zancudo napisał(a):Nic, poza postępem w całościowym ukończeniu gry.shalashaska napisał(a):Co dostajemy za otwarcie wszystkich 13 zamkniętych na klucz drzwi? albo co uzyskamy za namarkerowanie 16 żołnierzy?
A 100% nie nagradza nas niczym, taka ciekawostka!
Wykonywanie triali w MGSVGZ odblokowuje nowe postacie i Metal Geary w aplikacji na androida/iphona, np.
Longest Range Headshot => Metal Gear REX
Fastest Extermination of all Crows => Granin
więc jeśli ktoś bawi się w budowanie bazy wykonywanie triali jest przydatne.
Faja napisał(a):Mnie w misji DejaVu rozdupia motyw sraczki Sasakiego
W ogóle udało się komuś znaleźć wszystkie drzwi? Ja mam 11 i za cholerę nie wiem gdzie jest reszta.
mam te:Spoiler:
Faja napisał(a):Ogrywałem wczoraj misję Jamais-Vu i muszę przyznać, że jest o wiele gorsza niż Deja Vu. Pewnie wiąże się z tym przyzwyczajenie do MGS i sentyment, ale jakoś mam takie odczucie, że XBoxowcy dostali misję zrobioną na siłę.
Ocwelot napisał(a):Faja napisał(a):Ogrywałem wczoraj misję Jamais-Vu i muszę przyznać, że jest o wiele gorsza niż Deja Vu. Pewnie wiąże się z tym przyzwyczajenie do MGS i sentyment, ale jakoś mam takie odczucie, że XBoxowcy dostali misję zrobioną na siłę.
Można pokusić się o stwierdzenie, że misja na konsolę MS była co najwyżej... <zakłada okulary przeciwsłoneczne> nagrodą pocieszenia (consolation prize)
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość