MGS V - Co Ci się nie spodobało ?

Początek rewolucji Big Bossa i przekształcenie serii jaką znamy

MGS V - Co Ci się nie spodobało ?

Postprzez Curtis » Pn lis 02, 15 02:52

Jako, że jakiś czas temu zostałem uznany za hejtera i marudę postanowiłem założyć temat, który pozwoli mi się wyładować do końca.

Tak więc co wam się nie spodobało w MGS V ?

Mnie nie podoba się właściwie wszystko ...

Ale zacznę od ... Rang w V... Zacząłem robić sobie S rangi w misjach i po 3 kolejnych zadaniach gdzie po prostu wsiadłem w wóz pancerny przejechałem WIELKI PUSTY NUDNY SPIERDOLONY OPEN WORLD ... Wykurwiając wszystkich po drodze, wykonałem zadania i... Dostałem S rangę... jawnogrzesznica S RANGĘ zajebałem tonę żołnierzy, wszcząłem tonę alarmów i dostałem S ! New breed of stealth... Nie powinienem pouczać nikogo z KojiPro ale KAŁACHEM NIE ROZJEBIESZ WOZU PANCERNEGO ! No chyba że w ULTIMATE METAL GEAR...

Ciąg dalszy z pewnością nastąpi...
Osvelot jest Bogiem
Curtis
The Sorrow

Czytam: Nie podam bo jak skończę będzie nieaktualne

Re: MGS V - Co Ci się nie spodobało ?

Postprzez Osvelot » Pn lis 02, 15 08:27

Ty, a może pierdolnij sobie temat w Przemyśleniach Użytkowników, będziesz mógł srać żalem bez ograniczeń i na każdy temat. MGS V kiedyś przeminie, to będzie już na zaś, jak ci nie będzie jawnogrzesznica żurek w Sheratonie smakował albo automat w Mitsubishi będzie ci хуй redukował przy wyprzedzaniu. Serio.

Bo tak serio-serio to niepotrzebnie dublujesz istniejący temat.
Obrazek
"From now on... call me Big Bonus."
Osvelot
Solidus Snake

Gram: w pici-polo na małe bramki

Powrót do Metal Gear Solid V