GT Event (Sezon 3 Prolog) - 20.01.2013 (Trail Mountain)

Moderator: Hal

GT Event (Sezon 3 Prolog) - 20.01.2013 (Trail Mountain)

Postprzez Hal » Cz sty 17, 13 16:21

Dnia 20.01 o godzinie 19:00 odbędzie się wyścig kontrolny, mający na celu sprawdzenie frekwencji przed trzecim sezonem GT Eventu. Wszyscy zainteresowani dalszym kontynuowaniem rywalizacji, powinni stawić się w lobby. Będzie to dla mnie przydatną informacją o tym, jak wiele osób zamierza nadal brać udział w całej zabawie. Jeśli ktoś nie może z pewnych przyczyn pojawić się w tym konkretnym terminie na starcie wyścigu, a mimo to wciąż zainteresowany jest uczestnictwem w Evencie, proszę o poinformowanie mnie o tym (tutaj bądź na PSN).

A oto szczegóły dotyczące wyścigu testowego:

GTEvent 3.0 – Prolog

Samochód:

- Chevrolet 2014 Corvette Stingray Final Prototype

Ustawienia:

- tuning zabroniony

Można: zmienić olej, zmodyfikować balans hamulców, ustawić dyferencjał w samochodach z napędem 4WD, przywrócić sztywność zawieszenia oraz wyremontować silnik, przemalować karoserię i zmienić felgi.

Nie można: Cała reszta

- wszystkie wspomagacze wyłączone (z wyjątkiem ABS)

- opony sportowe twarde

Tor: Trial Mountain

Ilość okrążeń: 40.

Pokój zostanie utworzony o godzinie 18:30, zaś start zaplanowany jest na 19:00. O kolejności na gridzie decydować będą wyniki uzyskane w Jeździe Próbnej. Po uzyskaniu satysfakcjonującego Was czasu, nie wracajcie do głównego poziomu lobby, gdyż po powrocie na tor uzyskany wcześniej wynik przestanie być aktualny.

[INFO] Odcinki jezdni oznaczone ukośną żółtą linią nie będą zaliczane do obszaru toru, toteż najeżdżanie na nie co najmniej trzema kołami jest zabronione.

[INFO2] Ze względu na bardzo specyficzne rozlokowanie białej linii na torze Trial Mountain (linia jest znacznie oddalona od pobocza bądź kerbów), na ten wyścig wyjątkowo przyjmijmy, iż obszar toru wyznacza nie ciągła biała linia, a kerb, zaś tam gdzie nie ma kerbu – pobocze.

[INFO3] Informacja dla nowych osób, które być może pojawią się po raz pierwszy na Evencie – by wziąć udział w zabawie konieczna jest znajomość regulaminu. Regulamin znajdziecie w pierwszym poście tego tematu.

Do zobaczenia na Trial Mountain, przestępcy!
Przeczytałem setki książek, po to tylko by zrozumieć, że wcale ich nie potrzebuję
Hal
Zanzibar

Gram: Gran Turismo 6

Re: GT5 Event

Postprzez Simon » Cz sty 17, 13 18:46

Ja raczej nie bede mogl w tym dniu dolaczyc ale event 3.0 to musowo:]
'A cornered fox is more dangerous than a jackal!'

Obrazek
Simon
Liquid Snake

Gram: MGSV The Phantom Pain

Postprzez bigbudyn500 » Pt sty 18, 13 23:02

Budyń obowiązkowo :) no chyba że nie dam rady wrócić do domu na czas, albo nie ściągnę auta z ps store bo jak na razie to konsola wiesza si,e za każdym razem gdy chcę odwiedzić nasz "szkolny sklepik". Konsola jeszcze w rozsypce ale zobaczymy . Ciekaw jestem ilu nas wystartuje . Pozdrawiam
Obrazek
bigbudyn500
Sniper Wolf

Postprzez Hal » Pn sty 21, 13 23:42

Wyniki wyścigu (GT Event Prolog, Chevrolet 2014 Corvette Stingray Final Prototype, Trial Mountain, 40 okrążeń, wyścig trwał około 1h i 10min.):

1. Tar – najlepsze okrążenie: 1:37,676

2. Budyń – strata: + 3,724; najlepsze okrążenie: 1:37,717

3. Plazi – strata: - 1 okr.; najlepsze okrążenie: 1:41,631

4. Luqat – strata: - 1 okr.; najlepsze okrążenie: 1:41,102

5. Bysiek – DNF

Dobry wyścig, szkoda jedynie, że rywalizacja toczyła się pomiędzy dwoma kierowcami, liczę jednak, że w trakcie sezonu niektórzy podgonią z dyspozycją. Frekwencja niestety nie jest też dobrym prognostykiem przed startem trzeciego sezonu. Ludziska, co z Wami? Gdzie PRZESTEPCA, Simon, Sebek, Roht czy Smoke? Nawet Bysiek i Plazi odwiedzili Event po dłuższych przerwach. Panowie, potrzebujemy Was na torze, im będzie nas więcej na trasie tym zabawa zyska więcej emocji. Absolutnie każda dodatkowa głowa się liczy. Nie przejmujcie się swoim poziomem, brakiem treningu i podobnymi pierdołami. Event jest dla wszystkich i z pewnością każdy znajdzie w nim innych zawodników, z którymi w czasie wyścigu prowadził będzie zaciętą i frapującą rywalizację o jak najlepszą lokatę.

Około środy/czwartku spodziewajcie się zapowiedzi pierwszego w nowym sezonie wyścigu oraz kalendarza nadchodzących rozgrywek.
Przeczytałem setki książek, po to tylko by zrozumieć, że wcale ich nie potrzebuję
Hal
Zanzibar

Gram: Gran Turismo 6

Powrót do Gran Turismo Club