Moderator: Hal

Teraz jest lepiej chociaż idealnie nie jest, spadki są ale przynajmniej oczy mnie już nie bolą i nie muszę robić przerw od grania co pół godziny
Widok ze środka to rzeczywiście dramat, ja używam standardowego (ten z zegarami) i to jest chyba najlepsze rozwiązanie.
To by było coś! widok ze środka na goglach VR 
ldsix napisał(a):http://www.gtplanet.net/gran-turismo-6-track-maker-currently-in-beta-testing/

zagram moze pojutrze w tym tempie biorac poprawke na to jak PSN ostatnio chodzi.

) i mam nadzieję, że pozwoli może kiedyś zapełnić eventowy pokój bo wszystko idzie w dobrą stronę.
Nie mam za bardzo czasu na sprawy organizacyjne, ale w sumie nie ma co kombinować za dużo. Myślę, że można zrobić dwie części pożegnalnego eventu. Najpierw sprint wyścigowy 20-30 minut bez pitstopów, np. wozami gt3 czy innymi - do ustalenia, tak jak i tor. Potem proponuję czilałt i cruise na kilka okrążeń na Sierrze - możemy też włączyć czata i pobeczyć. Tutaj fura dowolna, popisy, gupafka, drifty, drag race'y, szpan & lans
No i odjazd a'la Paul Walker w stronę zachodzącego...eventu :(
Niestety akurat 25-ego jestem w pracy do 22:20, a do tego jestem w trakcie przeprowadzki, więc nie wiem nawet czy będę miał wtedy dostęp do internetu :/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość