Moderatorzy: Infernal Warrior, Snake., GM
Gac666 napisał(a):Pod tym względem spartolili, bo teraz bedzie można zmieniać lokacje i za tobą już przeciwnicy nie pobiegną.
Blady napisał(a):To jest okropne, naprawdę paskudne, żałosne i śmieszne zarazem- pozbawioną loadingow dżunglę obiecano nam juz w MGS3, ale ok, PS2 nie dałoby rady, ale teraz? No ludzie kochani, całe Gears of War (1DVD) przechodzę nie widząc ani jednego loadingu, a tutaj miedzy każdą lokacja stary sprawdzony czarny ekran? No proszę państwa...

Loadingi, tak jak w poprzednich czesciach 
Bizon napisał(a):Gac666 napisał(a):Pod tym względem spartolili, bo teraz bedzie można zmieniać lokacje i za tobą już przeciwnicy nie pobiegną.
Tak było tylko w MGS1 Gac. W kolejnych MGS'ach wchodząc do nowej lokacji nadal trwał normalnie alarm.
Co do ładowania - nie mówię, że mnie to nie denerwuje, ale przeboleję te loadingi jeżeli gierka będzie ok
Po raz pierwszy muszę się z Bladym zgodzić co do skryptów.
Jak widać na "nowym" gameplay'u, gracz przechodzi przez te same lokacje, które oglądaliśmy podczas pokazu Kojimy.
Widać wyraźnie, że jest tutaj sporo skryptów, których być nie powinno.
Jak już mówiłem, jeżeli tak samo będzie w gierce, to Kojima znowu nie dotrzyma obietnic...
Mr_Zombie napisał(a):Hmmm zabawne, że we flashback'u (podczas pierwszego spotkania z Meryl) użyte są fragmenty z MGS1 a nie remake'u, MGS:TTS.

Mr_Zombie napisał(a):Nie mówię, że to źle. Po prostu jestem ciekaw, czemu pomimo możliwości wykorzystania cut-scenek z TTS z lepszą grafiką Kojima trzyma się tych z MGS1.

MasterMGS napisał(a):PS: Snake musi mieć bardzo szeroką kieszeń:
http://img392.imageshack....54175704zt7.jpg

Nevar napisał(a):I w czym właściwie przeszkadzają te "loadingi"?
kotlet_schabowy napisał(a):Jeszcze jedno : albo mi się wydaje, albo ruchy ust wreszcie pasują do wypowiedzi.
Bizon napisał(a):kotlet_schabowy napisał(a):Jeszcze jedno : albo mi się wydaje, albo ruchy ust wreszcie pasują do wypowiedzi.
Gdzieś chyba na głównej napisano, że ruchy ust będą oddzielnie synchronizowane w wersji Japońskiej i Angielskiej.
Jak dla mnie OGROMNY plus...
- usta postaci będą zsynchronizowane z głosami anglojęzycznych aktorów
Nevar napisał(a):I w czym właściwie przeszkadzają te "loadingi"?

twilite_kid napisał(a):Zaryzykowałbym nawet stwierdzenie, że MGS4 śmiga na tym samym silniku co MGS1, tyle że naturalnie ulepszonym.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość