Nie zdziwia mnie żadne komentarze...Moderatorzy: Infernal Warrior, Snake., GM
Nie zdziwia mnie żadne komentarze...
Kazek napisał(a):Dla mnie wszystko jest jasne... to grób The Boss, a wystarczy mi tylko jeden znak - kwiaty na cmentarzu...
Kazek napisał(a):Dla mnie wszystko jest jasne... to grób The Boss, a wystarczy mi tylko jeden znak - kwiaty na cmentarzu...

ale daty szczerze mówiąc mogą się nie zgadzać
co jak co, ale po Solidzie najmniej bym sie spodziewal zeby salutowal nad grobem Raidena ;d
A co jestescie slepi wiadomo ze kwiaty jako symbol sa lepsze od niesamowitych historii ze to grob Raidena
To co mówisz to niemal podobne, ale pomyśl raz jeszcze. Kojima to wielki mąciciel. Po obejrzeniu trailerów MGS 2, każdy stwierdził że ninja tam występujący to Fox. W końcu nawet te same teksty strzelał. A jak wyszło? Więc pomyśl jeszcze raz o symbolach...natomiast jeśli będę się mylić i grób okażę się grobem The Boss to nakopiesz Mi niemiłosiernie (po tym jak rozprawię się z Hideo).Gac666 napisał(a):Jednakże właśnei to mogą być lekkie różnice, końcu po kiego grzyba taka kalka. The Boss mi wogóle nie pasuje, bo Snake jej nie znał i ciężko byłoby żeby miał poznać skoro o The Boss praktycznie nic nie było wiadomo z racji tego, że była to tajemnica. Ewentualnie może to być ktoś inny jeszcze, ale definitywnie nie The Boss.

Infernal Warrior napisał(a):Ja tam widze "Who saved the world" i datę 19XX - XXXX. Logicznie na to patrząc to jest grób The Boss ale przy Kojimie mozna zapomniec o logice wiec nie wydaje mi sie zeby to byl grob The Boss - zbyt proste by to bylo :wink:
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość