Moderatorzy: Infernal Warrior, Snake., GM

http://www.ufomystic.com/.../etw-agents.jpg
Tego nie bylo w zadnym MGSie chyba. A to zdjecie przedstawia NIBY UFO, schwytane przez USA.
Tak mi sie wydaje przynajmniej, jesli sie myle i wprowadzam w blad to sry.
) ALE powiedzcie mi proszę taką rzecz - bo jestem nie doinformowany - solid i liquid byli normalnie fizycznie urodzeni przez EVE. a solidus był adoptowany. kto urodził solidusa ??
a te niktore scenki ?? aż łzy sie dosłownie cisną do oczu
vide walka snake vs liquid ocelot - muzyczka z każdej części kończąc na tej z mgs 4, czy chociażby śmierć naomi i vampa (lubiłem tego świra
), motyw johnny/meryl
(piękne), big boss i snake na cmentarzu - marzyłem o takiej scence !!, czy chociażby nawiązania do wcześniejszych części jak np mantis
ufff no to tyle off topu bo wymieniać mógłbym przez kolejne 2 godziny
), drugą taką grą jest FF 7 i FF:CC 
tak czy inaczej fabula MGS4 narazie srednio mi przypdla. wszystko tlumaczone nanomaszynami i sztuczna inteligencja, przypomina mi to laczenie fabuly w calosc podobnie jak w Pile 4
mam nadzieje ze jak przejde gre zrozumeim i docenie ją bardziej
opis fabuly w PE jest zbytnio uproszczony przez co nei wszystko jest dla mnie jasne. co do BB to wyglada mlodo, nawet mlodziej niz Snake dlatego ze od 1999 i jego upadku w Zanzibarze jego zwloki byly podtrzymywane przy zyciu a pozniej poskladane z czesci ciał Liquida i Solidusa. BB ma w MGS4 ponad 80lat wiekowo chociaz "zginał" gdy mail okolo 65. dlatego maska BB ktora mozna odblokowac przedstawia go po walce ze Snakiem, po tym jak go Snake spalil.nadal niewiadomo skad Snake wie kto jest ojcem Meryl, bo podobno w MGS4 mowi jej to w jednej ze scen.

Roy was worried. He was Jack's commanding officer, but Jack
just avoided him
greyfox napisał(a):Czy nie było czasem tak że AI Colonel w mgs2, przejął "codeca" dopiero po dostaniu się Raidena na Big Shell ? Więc chyba można śmiało stwierdzić że był jego "prowadzącym" ?.
Solidus:
Żyje?
Ocelot:
Żył gdy Olga go przyniosła. Sprawdziłem wszystko, łącznie z genotypem, ale nigdzie go nie ma. Ani w NSA, CIA, FBI…Nie ma go w żadnej bazie danych. Jest nieistniejącym członkiem, nieistniejącej organizacji.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość