Ulubiony akt (SPOILERY!)

Wszystko o najnowszej części serii

Moderatorzy: Infernal Warrior, Snake., GM

Który akt jest Twoim ulubionym?

Liquid Sun
9
11%
Solid Sun
7
9%
Third Sun
10
13%
Twin Suns
45
57%
Old Sun
8
10%

Liczba głosów : 79

Postprzez Gillian » Śr kwi 28, 10 23:34

Tak, Twin Suns jest jakimś tam wielkim powrotem do MGS1, też mi łezka się w oku zakręciła, też biegałem tam i z powrotem przypominając sobie najlepsze czasy. Ale, Third Sun wygrywa jako ten najbardziej oryginalny akt. Wielokrotnie wspominałem, że klimat mnie tam zmiażdżył. Po prostu. Szkoda tylko że końcówka była niepotrzebnie przesycona akcją.
Gillian
Uber Big Boss

Postprzez deadspace6 » Cz kwi 29, 10 10:32

Dla mnie najlepszy był akt 3. Prawdziwie szpiegowskie klimaty - Praga, faceci w płaszczach, patrole, godzina policyjna. Chyba jedyne takie przeżycie w grach video.
deadspace6
Fortune

Postprzez Gillian » Cz kwi 29, 10 13:47

deadspace6 napisał(a):Chyba jedyne takie przeżycie w grach video.
Dokładnie. Mam nadzieję, że doczekam kiedyś całej gry w takim klimacie. Jakiś graj europejski pod rządami komunistów, jakaś konspira. Byłoby nieźle.
Gillian
Uber Big Boss

Postprzez SALADYN » Pt kwi 30, 10 11:52

Ja też jestem zdecydowanie za trzecim aktem , niby mamy taki sentymentalny powrót do Shadow Moses czy równie klimatyczny bliski wschód jednak to właśnie ta świeżość w skradaniu się najbardziej mi się podobała.
SALADYN
I was made to fight. I AM a gun

Postprzez deadspace6 » Pt kwi 30, 10 15:17

Dokładnie. Mam nadzieję, że doczekam kiedyś całej gry w takim klimacie. Jakiś graj europejski pod rządami komunistów, jakaś konspira. Byłoby nieźle.

Ja po cichu liczę na Agenta od Rockstara. Podobno ma to być prawdziwie szpiegowska gra rozgrywająca się w okresie zimnej wojny. Pewnie pokażą zajawkę na E3.
deadspace6
Fortune

Poprzednia strona

Powrót do Metal Gear Solid 4