Moderatorzy: Infernal Warrior, Snake., GM
Angel de la Paz napisał(a):Akurat w tej wymianie zdań nie ma takiego wątku, ale gdzie na jakieś forum o tematyce gier nie wbijesz, tam przeciwnicy MGS4 zawsze z podobnymi linijkami wyskakują.
MGS4 ukazał się po ponad 1.5 roku od premiery PS3 i wcale nie była to jedna z pierwszych gier. Może jedna z pierwszych gier, dla których warto byłoby kupić konsolę ; ).kALWa888 napisał(a):Przestarzałe patenty? No jeśli porównuje się MGS4 do dzisiejszych gier to można takimi je określić. Ale to jedna z pierwszych gier na PS3.
AC1 to multiplatforma, która i tak słabowała na PS3 i nikt rozsądny dla tej gry nie kupiłby konsoli, kiedy u konkurencji wyglądała i działała lepiej. Chodzi o exclusivy, a do czasu wydania MGS4 było słabo na PS3.uci napisał(a):w zestawieniu z tytułami jak AC1 czy uncharted nie wypadała tak źle
Angel de la Paz napisał(a):...Gdybym wiedział, że równo z Kolekcją HD, MGS4 miałby wyjść na X-a, to zaoszczędziłbym te 3 stówki, i wziął konsolę Billa. No, ale wtedy ominęłyby mnie takie serie, jak Uncharted, God of War czy MotorStorm, więc absolutnie nie żałuję.
geenoff napisał(a):To masz szczescie chłopie że wybrałes PS3 a nie x-boxa
Ominęły Cię za to inne serie ; ). Ale w chwili obecnej to X równać się z PS3 nie może pod względem gier. Czasy, kiedy X360 rządził minęły ze 2 lata temu.Angel de la Paz napisał(a):No, ale wtedy ominęłyby mnie takie serie, jak Uncharted, God of War czy MotorStorm, więc absolutnie nie żałuję.
Myślę że na legendę jeszcze za wcześniej a poza tym jak najbardziej tak : )Tidus93x napisał(a): gra-legenda
Xello napisał(a):Hmmm, ostatni akt skończony. Zadziwiające, ale fabularnie naprawdę mi się podobało, zwłaszcza, o dziwo, końcówka z Big Bossem tym razem naprawdę mi podeszła.
. Idealny epilog.SALADYN napisał(a):Zdania są niestety podzielone co do końcówki MGS4 czy ogólnie całej fabuły ale hej niektórzy lubią jak im skarpetki śmierdzą.
jako prowadzących (wyjątkiem są programy w których są razem np: Review Territory)
SALADYN napisał(a):Gdyby nie konwencja programu (krótkie bajeranckie recenzje dla młodszych stażem graczy) to można by ich posądzić o brak profesjonalizmu gdy nad grą się pastwią po czym dają jej 10/10 w wszystkich kategoriach.

Ciekawe, czy jak taki Vamp mył zęby, to przed lustrem robił dwa fikołki w tył i trzy przed siebie.
w flashback`uAkiba dobrze że się znalazł w czwórce IMO - każdy chce mieć swojego Otacona nawet Meryl
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość