Moderatorzy: Infernal Warrior, Snake., GM
wojnar napisał(a):Odkrylem sobie niewiczialnosc (bo 5 milionow nie mam^^) wiec teraz z gorki ;]
Latwiej bedzie zdobyc stroj Altaira i bandane ;]
wojnar napisał(a):Przydalaby sie jakas ustawka na multi w celu zrobienia fajnych screenow ;]
Tylko musi być ktoś z możliwością hostowania, bo inaczej lipa.Shinigami napisał(a):wojnar napisał(a):Odkrylem sobie niewiczialnosc (bo 5 milionow nie mam^^) wiec teraz z gorki ;]
Latwiej bedzie zdobyc stroj Altaira i bandane ;]
E, ja mam zamiar zrobić na odwrót. 5 milionów zanim zbiorę trochę potrwa, bo na razie mam 100 razy mniej. Przy następnym przejściu zbieram kasę i przechodzę bez zabicia. Dobrze, że Gekko i robociki się nie liczą do zabitych.wojnar napisał(a):Przydalaby sie jakas ustawka na multi w celu zrobienia fajnych screenow ;]
Dajesz znak - jestemTylko musi być ktoś z możliwością hostowania, bo inaczej lipa.

Johny Sasaki napisał(a):A ja tez mam prosbe - czy ktos moglby mi gdzies udostepnic (najlepiej wszystkie) zdjecia i skriny suczek z BATBU (najlepiej bez exoszkieletow:)? Bylbym zobowiazany!

wojnar napisał(a):A co do strony głównej, to czytałem to i znalazłem tylko figurkę żab i mantisa dlatego prosiłbym o dokładne podanie miejsca, najlepiej jakiś filmik czy screeny.

wojnar napisał(a):Aby zdobyć figurki należy pokonać bossów (w pancerzu) poprzez pozbawienie ich staminy.
(i przy okazji jeszcze mnie zobaczyli
)Pabian napisał(a):Co robicie tiltem?
Ja znam 2 zastosowania:
1. "zrzucanie" octocamo
2. wychylanie sie ze smietnika.
Akurat robiła jajecznicę, a było z dwóch jajek, a jak wiadomo na nomadzie są 3 kury. Liquid, Solid i Solidus. 
Shinigami napisał(a):Musisz spotkanie z żabami i bosice przejść bez ich zabijania. Wtedy w przypadku FROGS figurkę znajdziesz w garażu, a w miejscach walk z bossami pojawią się, gdy panienki zrzucą zbroje.
- Raven jeszcze nie wiem, bo dopiero będę to robił

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość