Moderatorzy: Infernal Warrior, Snake., GM
twilite kid napisał(a):Inaczej kadruj postaci. Twarz nie może być w centrum, kiedy powyżej nie ma praktycznie niczego interesującego. Ogólnie punkt skupienia uwagi powinien znajdować się gdzieś w "złotym środku", czyli w okolicy czterech wierzchołków prostokąta wyznaczonego wokół centrum kadru- dobry przykład to ten wilczek. Fajnie skadrowany, choć mogłeś pokazać łapy kosztem tego niczego u góry.
Szkoda, bez problemu można było je nagrywac na pendrive.ColonelAI napisał(a):Szkoda, że usunąłem zdjęcia z MC PS2 z Gran Tursimo 4, miałem tego trochę.
Operator napisał(a):To im też można robić zdjęcia, tak jak w MGS: Integral ?ColonelAI napisał(a):Klasyka:
Podobno jak się puści wtedy muzykę z IPoda to "Piękna Forma" zaczyna tańczyć. Najlepiej J-Pop ^^.ColonelAI napisał(a):pojawi się białe tło i jedziemy.
Pabian napisał(a):a) Snake zawsze w środku ekranu...
b) fotki wrzucone przez użytkowników, którzy myśleliby, że są fajni wrzucając foty BEZ Snake`a [łatwo ustawić tak kamere]
Jak najłatwiej zrzucić fote z PS3 ? Albo jak wogóle ją da się zrzucić ? Bo nie mam pojęcia. Potrzebuje karty graf. z wejściem "IN" ? Mam Radeona 9250
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość