Moderatorzy: Infernal Warrior, Snake., GM

?), wi?c trudno ?eby Dave modulowa? g?os na Snake'a ;] Ale skoro wida? tak? ró?nic? mi?dzy tym co s?yszeli?my w tym pliku, a tym co s?ycha? w grze, to jestem ca?kiem przekonany ?e podo?a
A poza tym Snake bez g?osu Dave'a to ju? nie Snake...

.According to GameFAQs user Chris Ho's audio interview with Paul Eiding, Hayter gave up half of his own paycheck in order to bring back the cast of Metal Gear Solid for The Twin Snakes. This is the reason why the voice acting in The Twin Snakes was completely redone with the same actors

Te? mam od jakiego? czasu pewne w?tpliwo?ci co do tego, czy podo?a roli Old Snake'a. Szkoda wielka, ?e na wszystkich zwiastunach MGS4 s?yszymy jedynie g?osy japo?skich aktorów. Chocia? Hayter to jest cz?owiek, który dla serii znaczy wiele, a jego g?os ju? na sta?em b?dzie pami?tany przez graczy na ca?ym ?wiecie. Przyznam si?, ?e nie wyobra?am sobie w roli Solida innego voice actora, ale to wcale nie znaczy, ?e nie istnieje lepsze rozwi?zanie tej kwestii.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość