Moderatorzy: Snake., Bizon, GM
.
hiehie GRAŁEM W MGS3 WRESZCIE!!! xD

Drugim smaczkiem jest dla mnie relationship pomiędzy Naked Snake'iem a The Boss, gdy pierwszy raz się spotykają po przeciwnych stronach, Snake przegrywa walkę na moście głównie z powodu braku w wiary pokonanie kogoś kto bez mała nauczył go dosłownie wszystkiego czego tylko mógł, oczywiście braki w CQC również odegrały tutaj swoją rolę gdyż na początku Virtous mission, Naked Snake wyraźnie zaznaczył że służył przez pewien okres czasu w zielonych beretach, przez co stał się nieco zardzewiały. Brnąc przez kolejne cutsceny nie sposób nie zauważyć, co raz większy opór z jego strony w walkach z The Boss, i piękny koniec gdy Naked Snake prawdopodobnie poszedł drogą sławnego przyszłowia "To follow the path, look to the master, follow the master, walk with the master, see through the master, become the master" Finalną walkę z The Boss uważam za najpiękniejszą w historii gier na konsole, jedynym mankamentem który nadmienię to fakt iż można używać w tej walce broni, moim zdaniem powinna być ona dozwolona tylko i wyłącznie w CQC.
mrgs napisał(a):pokazanie tej drugiej strony - zawsze uważało się SS na supebohatera a BB za jakiegoś zdrajcę, terrorystę itd., a tutaj i w MPO i pewnie w jakiejś jeszcze grze na PSP dowiadujemy się o jego motywach, powodach do walki, no i wiemy dlaczego naprawdę zwie się Big Boss. Nie spodziewałem się takiej niesamowitej historii.
box napisał(a):podoba mi się to że można rozwalić Sokolova dzisiaj pierwszy raz go zabiłam nudziło mi się więc mówię pogram w MGS 3

. No i spodobała mi się cała scena tortur, od momentu jak Snake zostaje schwytany i mocno poturbowany. Walka z The Boss i jej przemowa (niejedna) to prawdziwe arcydzieło. Do tego dodam jeszcze że scenki jakoś bardzo dobrze mi się ogląda, chyba lepiej niż w drugiej części.
kALWa888 napisał(a):i ogólnie cały survival
Raiden napisał(a):Jaki survival pytam ?
nie jest twoim zdaniem survival?snake971 napisał(a):System kamuflazu, dzungla, leczenie, zywienie.
Saladin01 napisał(a):Ale z tym leczeniem to oni wtopili strasznie...
Powrót do Metal Gear Solid 3 i Subsistence
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość