Moderatorzy: Snake., Bizon, GM
Gac666 napisał(a): (zastrzeli?em The boss jak tylko przypomnia?em sobie, którym si? strzela).
Gra jest bardzo fajna, jednak w moim rankingu jest za MGS 2, nie wiem, ale bardziej mi si? tamta cz??? podoba?a. Przebolej? fakt, ?e nie ma CQC, leczenia i jedzenia (no najbardziej to szkoda CQC, reszte ola? mo?na).
Dosta?em rang? Shark (gra?em na normal), wi?c rewelacyjnie nie by?o, no ale co tam. Mog? teraz spokojnie PS2 odda?, czekaj?c na wersj? Subsistence, która wyjdzie ju? nied?ugo mam nadzieje, ?e na PC
Uwielbiam MGS3 a czesciej gram Sons of Liberty. Cos w tym jest. Ale raczej stawiam je na równi, razem z jedynk? of course.
Zombie_Snake napisał(a):Fabu?a wci?? ta sama, gameplay inny ze wzgl?du na kamer? TPP i chyba kilka dodatkowych map do latania za ma?piatkami!
The Boss napisał(a):Czy jest kto? w?ród nas, kto jest posiadaczem MGS 3 SE i kupi? MGS 3 Subsistance? Je?eli tak, to prosz? o porad?, czy op?aca si? kupowa? w takiej sytuacji now? wersj?.
Powrót do Metal Gear Solid 3 i Subsistence
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość