Moderatorzy: Snake., Bizon, GM

Bizon napisał(a):Zawsze pytają o to samo!![]()
Tu masz małe info: http://www.metalgearsolid.us/readarticle.php?article_id=51
Sam zdecyduj, to twoje pieniądze...
), ile więcej szczegółów widocznych, nawet inna taktyka trochę. To naprawdę dobry dodatek.
) i wtedy nie wyjdzie mnie to tak źle.
Różnicą jest kamera, bardzo pozytywną różnicą. To nie jedyna zmiana w singlu, widać że rzadziej musimy się leczyć ( często narzekano na zbyt gęste włażenie do menu), a przy tym leki szybciej się kończą. Gra mi sie o dziwo trudniej, cześciej bywają alarmy i zgony. Przyzwyczajenie naturą człowieka, a taka odmiana jest drastyczna, nie tylko wizualnie przecież. Możliwe że podrasowano AI. Wrażenia z poziomu hard.
. Czekam, bo warto. Dotąd grałem tylko u kolegi, bo on nie ma netowych problemów.
. Tutaj też dochodzi przecie kamera i inny gameplay. Tylko walka z The Boss ma starą kamerę (czyli skierowana w stronę Boss). Gdyby była zwykła (nowa), ta walka to byłaby trochę trudniejsza... nie wiadomo by było gdzie jest The Boss. Przynajmniej na pierwszy rzut oka. Jazda na motorze z nową kamerą też zupełnie inaczej się prezentuje
[/url]Dream napisał(a):Mam Snake Etara chce se kupic MGS3S Ale zeby grac online trzeba placic jakis abonament ??
Dream napisał(a):Neta jusz mam tylko chodzilo mi o to czy nie trzeba placic abonametu za gre wiecie cos ala World of Warcraft moj kolega mowil ze zeby grac w jakas gre na ps2 to trzeba placic jakis abonamet dla Sony

whymaster napisał(a):Nie zapominaj o kosztach zakupienia network adaptera itp. To kolejny wydatek, potem to wszystko ustawić (nie każdy potrafi).
. Czego oczy nie widzą, tego duszy nie żal
(Swamp Magic, tak?). Tylko, że przez neta chyba nie można grać wtedy, co? Chociaż i z tym sobie poradzili z tego co słyszałem.
Powrót do Metal Gear Solid 3 i Subsistence
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość