uci napisał(a):- opaska Snake jest inna (o czym już pisałem), Fox ma pasek ekstra - tylko tutaj moja teoria leży...
Zancudo napisał(a):Dodałbym jeszcze, że Big Boss w MGS4 nie miał ani śladu po odłamku na czole i bliznach przechodzących przez twarz Punished Snake'a, co może być kolejną wskazówką, że Big Boss podczas wydarzeń toczących się w Ground Zeroes i w szpitalu na początku The Phantom Pain, nie jest tą samą osobą co Big Boss w dalszej części gry. Szalona ta teoria, nie można zaprzeczyć, ale tyle rzeczy składa się do kupy w tej kwestii, że coś w tym musi być.
twilite kid napisał(a):Ludzie wymyslaja sobie teorie, bo licza na to, ze w koncu jakis nowy MGS ich czyms zaskoczy.
twilite kid napisał(a):Ja tam nie miałbym nic przeciwko akcji a'la Raiden w MGS2.
uci napisał(a):podczas rentgenów w zwiastunie widać że to jednak dwa odłamki (podkreślone sa całe na żółto)
Saladin01 napisał(a):uci napisał(a):podczas rentgenów w zwiastunie widać że to jednak dwa odłamki (podkreślone sa całe na żółto)
Mamy myśleć że to odłamek, gdy tymczasem to rodzaj urządzenia, który mógł zostać doczepiony później. Coś takiego może wpływać na funkcjonowanie mózgu, percepcję, tworząc halucynacje. Albo jest jak bomba po torturach Snake'a na Shadow Moses - taki ukryty prezent, żeby to też miało uzasadnienie w narracji. Tylko zbyt inwazyjnie wygląda.
uci napisał(a):Ale PW mówi że i robili na niej różne rzeczy wcześniej, sam Coldman ją przeprasza z przerażeniem pod koniec gry.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości