Najnowszy zakup.

Zancudo napisał(a):Ktoś nasrał na prawy górny róg okładki.

ale tylko trocheSolidny napisał(a):Overrated

Wombat napisał(a):Zancudo napisał(a):Ktoś nasrał na prawy górny róg okładki.
Złe odrywanie wlepek daje takie efekty

Gillian napisał(a):Zmywaczem do paznokci po plastiku? Powodzenia... Przeciez to topi i matowieje!
Poza tym klej najlepiej zmywa sie tluszczem. A tluszcz potem plynem do naczyn.

). Zobaczymy co będzie z czasem.
. Gramofon planuję kupić za rok dopiero, ale płytki okazyjnie już mogę zbierać
.
.

Choć pewnie sam jak już finanse pozwolą zafunduję sobie jakiś przyzwoity wzmacniacz, monitorki i porządne słuchawki. Gramofon i cedeka jednak sobie pewnie daruję. Na razie muszą mi wystarczyć Superluxy i FiiO, choć oczywiście nie narzekam. 

Gillian napisał(a):Na razie do tego
Ale mam w planach za jakiś czas, kiedy już osiądę na swoim, zrobić sobie tanim kosztem kącik audio. Kupię za parę stów jakiś starszy analogowy wzmacniak stereo, gramofon, jakiś lepszy CD, kolumny i dobre słuchawy. Zrobię sobie komodę z szufladami na płyty i postawię na niej sprzęt

Pabian01 napisał(a):Król tematu powrócił
Sądząc po samej nazwie tej karty super extra platinum mega domyślam się, że jest droższa od kompa, którego będe składał za jakiś czas

. Kupie w tej cenie 2 dobre PC i wystarczy, huehue.
Castlevania widzę ogrywana :]
ArecaS napisał(a):Powrócił by pokazać, że może zmarnować więcej gotówki niż my kiedykolwiek zarobimy i zignorować jakikolwiek inny temat, w którym stanem portfela pochwalić się nie można.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości