METAL GEAR SOLID: MISSION SNAKE - ROBI? GR?

Tutaj możecie porównywać wszystkie częsci, dyskutować o nich i wymyslać najróżniejsze tematy dotyczące każdego Metal Geara

Moderatorzy: Infernal Warrior, GM

Odp: METAL GEAR SOLID: MISSION SNAKE - ROBI? GR?

Postprzez Gac666x » Pt sty 13, 06 19:08

No to ju? widac co snake b?dzie robi?, kto? ma jeszcze jakie? pytania ?
I am your Doom...
Zapraszam -->the-predator.prv.pl
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez borx » Pt sty 13, 06 22:27

Liquid napisał(a):Powiem tak. Jak bym chcial zeby skejk kopa? to bym zrobi?. Jakbym chcia? zeby sie czolgal to bym zrobil. Jakbym chcial zaby mogl sie wspinac i wisiec na poreczach to tez bym zrobil. Moglbym zrobic prawie wszystko. Ale nie chce mi sie rysowac animacji tak wielu bo to dlugo schodzi :)

No to masz stary podejscie z dupy i jak do wszystkiego tak w zyciu bedziesz podchodzil to daleko nie zajedziesz :-\
Obrazek
borx
Global Moderator

Postprzez Gac666x » So sty 14, 06 00:09

Zajedzie zajedzie, do Kaulandu ;]. Dziwi? si?, ?e polacy nie umi? robi? gier komputerowych :P (vide Maluch Racery itp. A po co dobry model jazdy, jakbym chcia? to bym zrobi? ale po co :P ).
I am your Doom...
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez Mr.Ocelot » N sty 15, 06 15:08

ehh z takim podejsciem to co to bedzie?

jakby kojimia kilkanasice at temu mial takie podej?cie to dzis nie by?o by tej stronki, forum itp....
Mr.Ocelot

Postprzez tomekd » N sty 15, 06 16:14

Spoko niech si? wyka?? nie widzieli?cie gry a ju? narzekacie ja bym chcia? zobaczy? filmiki a najlepiej produkt finalny do tego czasu wstrzymam si? z opiniom ja trzymam kciuki i mam nadziej? ,?e to b?dzie dobra gra
tomekd
Uber Big Boss

Postprzez Mr.Ocelot » N sty 15, 06 18:47

nom ale przeczytaj sobie komentarz...nie bedzie tego i tametego bo mi sie nie chce itp...

cho? i tak jestem ciekaw efektu finalnego
Ostatnio edytowano N sty 15, 06 18:55 przez Mr.Ocelot, łącznie edytowano 1 raz
Mr.Ocelot

Postprzez tomekd » Pn sty 16, 06 11:23

No tak ale zawsze móg?by o ten czas robienia gry wyd?u?ycz ale te? nie które dobre gry nie mia?y jaki? super mo?liwo?ci ale si? przyje?y i do dzi? maniacy w to graj? (tak jak ja w metala ale metal to dobra gra ;))

a ps.napisz jakie snake b?dzie mia? mo?liwo?ci i przewidywany termin zako?czenia prac ;)
Ostatnio edytowano Pn sty 16, 06 12:02 przez tomekd, łącznie edytowano 1 raz
tomekd
Uber Big Boss

Postprzez phsx » Cz sty 19, 06 16:34

Spoko ten temat ma dopiero 10 dni - w tak krotkim czasie nie mozna nic specjalnego zrobic narazie pozostaje nam czekac, choc ja sukcesu twojej grze nie wroze Liquid Silk bo jesli masz takie podejscie jak pisales to ... trudno :-\
phsx
Sniper Wolf

Postprzez Nevar2 » Cz sty 19, 06 19:07

rzuce wam specjalnie obkrojon? wersje bo was nie lubie... ( nie wszystkich ale wiadomo okogo chodzi )..... a filmik rzuce z fulla :D:D
Nevar2

Postprzez Gac666x » Cz sty 19, 06 21:39

Rotfl, nie lubisz np. mnie bo ciebie krytykuje i staram si? zmotywowa? do ci??szej pracy ? :) Niez?y z ciebie kole? ;D
I am your Doom...
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez borx » Cz sty 19, 06 22:42

Gac- jakbys by? w wieku w którym patrzy sie jeszcze jamnikom prosto w oczy to tez bys konstruktywn? krytyke odbiera? jako przejaw ataków na Twoja osobe ;D

A ty Silk nie gadaj g?upot tylko czyataj uwaznie posty i wyci?gaj wnioski bo NIKT Ci tu ?le nie ?yczy! ;)
Obrazek
borx
Global Moderator

Postprzez Suzaku » Cz sty 19, 06 23:13

ho ho ho!!! no silku sie starasz az normalnie jestem w szoku niemoge sie doczekac kiedy to cacuszko wyjdzie!! KOCHAM takie gry;] pozdro dla Ciebie ze masz czas na to!! CHLOPAKI dajcie mu spokoj niech robi jak uwaza i jak bedzie sie chcial zmotywowac to sie zmotywuje! i nie to ze chce was pouczac czy có?;] ale naprawde wyczilujcie!!:D
Suzaku
Uber Big Boss

Postprzez Nevar2 » Pt sty 20, 06 23:29

BORAS ! Ty to jeste? normalny. Ciebie Lubie stary ( ale wyruznienie );

A TY BROX !! Kutasie ! Powiedz starej ?eby nie nak?ada?a tyle szminki bo mam ju? t?cze na kutasie. I nie p?d? dyni na stacji benzynowej ! Ile mas wzrostu ? mo?e mam 17 latek ale mam prawie 2 metry i nie mam jamnika. To ze masz problemy ze wzrostem to nie musi wiedzie? otym ca?y ?wiat. Nie pal tyle ! I nie gadaj ju? do mnie bo z twoj? intelig?cj?? przecie? ty nie wiesz jak w nocy trafic do kibla bez kompasu. A jak jeste? taki cfaniak i chesz mi dowali? to zrób gr? która b?dzie chocia? w po?owie lepsza od mojej. Boras jest wporzo. Wie ze trzeba na takie co? czasu... a ty by? chcia? MGS4 kurde w tydzien wyda?. wyluzuj ch?optasie i spadaj do kuchni mleczko pi?.

SORRY ZA WULGARYZMY ALE Z TYMI JAMNIKAMI TO KOLES PRZESADZI?.
"OTACON GET ME OUT OF HERE !"
Nevar2

Postprzez Gac666x » So sty 21, 06 00:19

No to ?egnamy pana z forum.

Kul prosi?bym o bana dla tego pana.

Rotfl...

Silk, ale ty jestes niedorozwini?ty naprawde :). Jak kto? na ciebie gorzej popatrzy to walisz w morde? Wspó?czuj? ;].
I am your Doom...
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez Nevar2 » So sty 21, 06 01:37

gorzej ? to ty zaczoles :) ja sie bronie tylko... nic wiecej ! Mozecie mnie banowac... i tak nie wiem poco pisalem na forum ze robie gre.... Zamiast pogadac normalnie to mnie krytykujecie

Silk, ale ty jestes niedorozwini?ty naprawde

ciebie za to spotka?a przykra sprawa : Jak twoja stara w ci??y by?a, i ojciec j? jeba? to musia? cie szturn?? w oko lol2
Ostatnio edytowano So sty 21, 06 01:39 przez Nevar2, łącznie edytowano 1 raz
Nevar2

Postprzez Mr_Zombie » So sty 21, 06 01:51

Hmm - jakie? kompleksy odno?nie wzrostu, czy co? Wiesz, co znaczy metafora? Borx'owi wcale nie chodzi?o o wzrost, lecz o wiek - ?e w pewnym wieku po prostu krytyk? przyjmuje si? jako atak na siebie (czego jeste? dowodem), a nie jako rady, co nale?a?oby poprawi?.
A ty pewnie spodziewa?e? is?, ?e napiszesz, ?e robisz gr?, a wszyscy b?d? ci? wychwalali pod niebiosa.

EDIT: Aha, tak jeszcze tylko takie jedno przemy?lenie: obra?anie innych poprzez obra?anie ich rodziców jest naprawad? ?a?osne.
Ostatnio edytowano So sty 21, 06 02:48 przez Mr_Zombie, łącznie edytowano 1 raz
Mr_Zombie
The Fury

Postprzez Suzaku » So sty 21, 06 02:14

spoko... ;] ale mi sie wydaje zebyscie na prawde wyczila?towali chlopcy troszeczke ;] bo nie radze ze mna zadzierac[110kg zywej wagi:D]( nie to bylo glupie) i prosze niekomentowac tego;] nie chce miec zadnych zatargow z waszej strony i bez kitu przestancie tak pisac bo chlopak jest mlody i sam musi dojsc do wniosku co jest dobre a co zle i co jest na tak a co na nie:D ale na prawde Silku ty tez wycziluj bo nie reprezentujesz niczego dobrego jesli od razu wyzywasz wszystkich ... przem?cz to co Ci mowi? a rób swoje i jedyne ale to jedynie moze zasugeruj sie sugestiami innych aj?? i mysle ze bedzie spox i pozdro dla wszystkiCH!! i mowie kluczem do sukcesu jest CZILA?T;]
Suzaku
Uber Big Boss

Postprzez kul2 » So sty 21, 06 10:19

Wyluzujcie w koncu bo nie posypia sie ostrzezenia a bany.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Gac666x » So sty 21, 06 16:58

Nieno masakra ;] radzi?bym lepiej wzi??? si? za nauk?, bo nied?ugo koniec gimnazjum.

Dawno nie spotka?em tak zadufanej w sobie osoby. Ja z mojej strony ci? wcale nie atakuj?, nie chc? ciebie zgn?bi? ani nic w tym stylu. Jedynie jako do?wiadczony ju? designer i przysz?y informatyk staram si? aby? w?o?y? w to ca?e swoje serce i zrobi? gr? (skoro ju? robisz), która b?dzie mia?a chocia? te podstawowe rzeczy, których nie chcesz za bardzo implementowa?. Podej?cie "zrobi?bym drzwi jakbym chcia?, ale mi si? nie chce" to podej?cie naprawde ?a?osne, nie dziw si?, ?e ludzie mówi? ró?ne rzeczy.

Za? je?li zamierzasz zrobi? gr?, w której praktycznie Snake b?dzie chodzi? i strzela? do stra?ników (tylko i wy??cznie) i b?dzie zbiera? amunicje i apteczki to nie spodziewaj si?, ?e ludzie ju? b?d? ci? na r?kach nosi? ;).

Ja bym radzi? przyj?? do wiadomo?ci te krytyki (jako doros?y cz?owiek za którego si? uwa?asz) do serca, a nie zas?ania? si? bluzgami jakby to by?a woda ?wi?cona. My naprawde chcemy dobrze i chcemy by gra ci si? uda?a. Jednak chcemy ?eby naprawde co? ze sob? porz?dnego reprezentowa?a.

Ataki na mnie i na moj? rodzin? przyjm? jako akt chwilowej niepoczytalno?ci umys?owej, któr? mam nadziej?, ?e jako? pochamujesz. Je?li nie to przykro mi, ale nie b?d? ?adnego szacunku dla kogo?, kto okazuje si? po prostu kompletnym idiot?.
I am your Doom...
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez borx » So sty 21, 06 17:43

Prawda jest taka ze zaden wiek nie usprawiedliwia publicznego bluzgania i wyzywania czyi? matek. Moze powinienem to olac bo taki ktos jak ty, kto za zas?ona forum, w bezpiecznym miejscu puszcza bluzgi jest dla mnie nikim a twoje s?owa znacza mniej niz gówno, ale widzisz silk ja akurat mam tak? sytuacje ze moja matka jest do?? ci??ko chora i ka?de krzywe teksty pod jej adresem dodatkowo mnie do?uj?. Przykre ale prawdziwe. Nie wiem nawet czy ty jestes w stanie to zrozumiec. mam to w sumie gdzie?... :-[
Ostatnio edytowano So sty 21, 06 17:45 przez borx, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
borx
Global Moderator

Postprzez Mr.Ocelot » So sty 21, 06 23:26

A tak si? ten temat mi?o zaczyna?...:(
Mr.Ocelot

Postprzez Gac666x » N sty 22, 06 00:19

Borx nie przejmuj si?, zainstaluj zas?on? anty moczow?, nikt ci nie poleje wtedy ;). Ja z takimi delikwentami musz? si? niemal?e na codzie? m?czy?, na 3 forach zwykle si? zdarza co jaki? czas taki "mundry" ;).
I am your Doom...
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Postprzez kul2 » N sty 22, 06 01:16

Gac ja Cie bardzo prosze dosyc docinek.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Nevar2 » N sty 22, 06 13:29

widocznie jak si? m?czysz na codzie? to z tob? jest co? nie tak.... . Ja pisze o grze a ty mi wyskakujesz ?e to tamto piszesz o Jamnikach :P we? wyluzuj bo wko?cu zemdlejesz.... Musisz nauczy? si? ?e tacy ludzie jak ja ci? tak s?uchaj? ?e jak by? do nich nie mówi? to i tak maj? cie w dupie ... tam tak g??boko ?e ci ?mierdzi. Kup sobie kibel bo wychodki nie w modzie... i za?u? sobie pampersa jak b?dziesz siedzia? przed kompem to mo?e nie poczujesz jak lejesz... bo tam s? takie specjalne g?bki. WIdzia?em w Tv ale nie praktykowa?em... sprawd? zobaczymy :)
Nevar2

Postprzez Sage » N sty 22, 06 13:42

A ty zacznij znowu pisa?, kiedy ju? nauczysz si? rozmawia? bez niepotrzebnych wyzwisk. To, ?e robisz gr? (o twoim podej?ciu do tego nie wspominaj?c) nie czyni ci? nietykalnym ?wi?tym. Przyjmij krytyk?, a nie zas?aniaj si? obelgami. Czego? nie rozumiesz - zapytaj, albo sied? cicho zamiast miota? wyzwiskami dooko?a.

A teraz poprosz? panów o zako?czenie tej bezsensownej dyskusji. Silk, po prostu rób t? gr?, postaraj si? i nie tra? czasu na dziecinne zachowywanie si?. Borx, Gac, jesli nie chce, to i tak nie b?dzie was s?ucha?. Widac nie dorós? jeszcze do wys?uchania krytyki. FIN.
Ostatnio edytowano N sty 22, 06 13:43 przez Sage, łącznie edytowano 1 raz
TONIGHT WE DINE IN HELL!
Obrazek
Sage
Zanzibar

Postprzez kul2 » N sty 22, 06 14:03

Plynny jedwab odpocznie sobie przez tydzien od forum, mam nadzieje ze ten czas poswieci na prace nad swoja gra.
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Dymek » N sty 22, 06 15:21

teraz dopiero przeczyta?em ten temat i...nawet si? nie spodziewa?em ?e co? kiedy? takiego nast?pi. Nawet ja (choc jestem bardzo wulgarny i bardzo cz?sto obra?am innych) umiesz si? chamowac..bez kitu mog?o byc tu bardzo ciekawie...
Dymek
Uber Big Boss

Postprzez Suzaku » N sty 22, 06 20:49

Ja sie niemoge doczekac :D a jak sie odczekam to chyba z radosci sie polize w ?okiec;]
Suzaku
Uber Big Boss

Postprzez tomekd » Pn sty 23, 06 21:12

Dobra ch?opaki sko?czmy z tymi bluzgami i zacznijmy....................................................................czeka? na gr? ;)mam nadzieje ze projekt sie uda i ci?gle czekam na filmiki ;)
tomekd
Uber Big Boss

Postprzez Gac666x » Pn sty 23, 06 21:58

Rotfl ;] mam z tego Pana naprawde wielki ubaw :) a wy ?

Dzi?ki kul za tego bana, napewno mu si? przyda ;).
I am your Doom...
-->Aazero.com
Gac666x
Uber Big Boss

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Wszystko o serii