Problem z 2 AKTEM

W celach porządkowych.

Problem z 2 AKTEM

Postprzez borsuk001 » Pt lip 18, 08 20:00

Witam, nie znalazlem tematu na forum gdzie byly by poruszane problemy jesli chodzi o przejscie gry wiec swoje pytanie kieruje tutaj: Otoz mam problem z przebrnieciem przez drugi, jestem w momencie gdzie juz rebelianci przebili sie przez brame do posiadlosci ale nie wiem co mam dalej robic ;/ Z gory dzieki za pomoc.
borsuk001
Inkarnacja VR

Postprzez Pabian01 » Pt lip 18, 08 20:08

Jak wbijesz do tej posiadlowsci to idz schodami na dach. Tam bedzie dziura w ktora wskocz.
Priority my butt
Pabian01
Jack the Ripper

Postprzez borsuk001 » Pt lip 18, 08 20:13

ooo, dzieki bardzo i przepraszam adminow za stworzenie dwoch tematow.
borsuk001
Inkarnacja VR

Postprzez Kazuun » Pt lip 18, 08 23:54

Zakładając, że wbijamy do posiadłości tylnym oknem, do którego IMO najłatwiej dostać się idąc od bramy w lewo, potem przez mały ogród i potem wzdłuż budynku (nie wiem czy są inne wejścia, nie sprawdzałem) to: wskakujemy do środka, idziemy w prawo, potem przy wielkich schodach kładziemy się na ziemi gdyż będzie zbiegało 2 żołnierzy, potem idziemy na górę, w sporym pokoju szukamy drzwi na taras z moździerzem i stanowiskiem CKMu lub działka większego kalibru (nie pamiętam :P). Do tarasu będzie przylegała drewniana cześć budynku, do której da się wskoczyć od góry. Wskakujemy i śmiało wbijamy w głąb piwnic z winem... tylko się nie zatrzymywać. Skupić na zadaniu i misji, bo nam się ostrość widzenia pogorszy :P
Mr Oogie Boogie says there's trouble close at hand
You better pay attention now, cause I'm the Boogie Man
And if you aren't shakin' there's something very wrong
Cause this may be the last time you hear the Boogie song
Kazuun
The End

Postprzez borsuk001 » Cz lip 24, 08 18:05

dopiero co przebrnalem przez posiadlosc, a po walce z bossem znow sie zaciolem. Mam sledzic slady neomi ale co z tego jesli przebrnalem przez cala plansze nie moge znalesc celu misji ;/ moze ktos opisze mi droge (najlepiej w najprostrzy sposob ;p )
borsuk001
Inkarnacja VR

Postprzez uci » Cz lip 24, 08 18:23

najprościej to idź za śladami (niektóre prowadzą w pułapkę, ale droga ciagle idzie w jedną stronę) potem przy zejściu do kopalni masz koniec.
tu nie ma celu misji - dajesz NV w solid eye, kiedy slady się rozdzielają idź za pierwszymi lepszymi, jak zaprowadza cię w ślepy zaułek, wróć i spróbuj inne. To chyba najprostsze rozwiązanie.
uci
Uber Big Boss

Czytam: MGS:Guns of the Patrits - Project Itoh

Postprzez Flok » Pt lip 25, 08 11:27

Przecież można odróżnić ślady Naomi od PMC i FROGs. Dopiero za rzeką jest problem, jakbyś podrzucił mapkę to bym wskazał najkrótszą drogę.
Flok
Fire Trooper

Postprzez Marciniak » So lip 26, 08 12:38

jak przejdziesz przez rzeke to te najbardziej widoczne slady sa naomi..;]
Obrazek
Marciniak
Red Blaster

Powrót do ARCHIWUM