Czego obecnie nienawidzicie/co Was wkurza

Och mój słodki, ach mój piękny pierdolniku.

Moderatorzy: Hal, GM

Postprzez SALADYN » Cz lis 27, 08 16:51

Strasznie denerwuje mnie gdy ktoś kończy aukcje na allegro przed czasem i dzięki temu wygrywa ktoś inny.
SALADYN
I was made to fight. I AM a gun

Postprzez Gillian » Cz lis 27, 08 17:24

SALADYN napisał(a):Strasznie denerwuje mnie gdy ktoś kończy aukcje na allegro przed czasem i dzięki temu wygrywa ktoś inny.

A ten ktoś inny umawia się ze sprzedawcą, że da ileśtam więcej, jeżeli ten zakończy aukcję wcześniej. Bywa...
Gillian
Uber Big Boss

Postprzez SALADYN » Cz lis 27, 08 17:41

A ten ktoś inny umawia się ze sprzedawcą, że da ileśtam więcej, jeżeli ten zakończy aukcję wcześniej.

To tylko dowodzi o głupocie sprzedającego bo przecież zawsze znajdzie się ktoś kto może dać więcej (ja na przykład)
SALADYN
I was made to fight. I AM a gun

Postprzez Crusher » Cz lis 27, 08 18:18

obecnie wkurza mnie to iż nadal nie mam swojego ukochanego instrumentu zwanego perkusją, a marze o niej już rok... And btw jak ktoś jest z Pomorskiego i potrzebuje kilku dobrych gitarzystów albo innych ludzi to mogę pomóc ;)
Denerwuje mnie też zachowanie niektórych ludzi kiedy mówię im coś nowego i kul(nie mylić z Panem Kulem ;) hłęhłę)...
Crusher
Vamp

Postprzez ArecaS » So lis 29, 08 16:02

Osób, które podchodzą do gier a la zmanierowany krytyk i czepianie się najdrobniejszych pierdół, których i tak przeciętny gracz nie zauważy, dyskwalifikując tym samym gry, w których np. animacja jest gorsza niż w tym czy w tym, a to wyszło przed 5 laty, to nie gram... BTW, pozdrowienia dla Sylvana. :] Sorry, ale niektórych postów w tym stylu po prostu nie idzie czytać.
ArecaS
Miał 0 punktów w quizie

Postprzez Snake. » So lis 29, 08 17:04

Wkurza mnie to, ze jak zjem cos tlustego i popije czyms zimnym to jest mi niedobrze... -.-
Zaraz zwroce...
<opada glowa na biurko>
[center]Nie pieprz,
[/center]
[center] CZATUJ![/center]
Snake.
The Fury

Postprzez Gac666xx » So lis 29, 08 17:17

Wkurza mnie brak kibla w kafejce.
What the frag ya lookin' at huh?
Gac666xx
Big Boss

Postprzez plazi » N lis 30, 08 04:34

Wkurza mnie, że jutro mam zaj****y cały dzień. 2 projekty na Niemiecki, 5 strony essay na Angielski, i test z Chemii, Matmy i Geografii... Great.

twilite kid, nie o to mi chodziło. Źle sprecyzowałem, chodzi o cenę gier.
Wiem, że Twilite Kid już to pisał, ale...

Sytuacja znacznie się poprawiła. Resident Evil: Code Veronica na DreamCast'a kosztowała 299,99 zł... MGS1 kosztował 229,99 zł. Więc nie pi...marudź.
plazi
rofl

Postprzez Infernal Warrior » N lis 30, 08 09:05

A mnie wkurza gdy ktoś nie przestrzega regulaminu forum, szczególnie tego punktu:

2. Nie zezwala się na nadużywania wulgaryzmów, nawet w postaci skrótowej, lub też uzupełniając ich formą różnego rodzaju zastępnikami.
Infernal Warrior
Raging Raven

Postprzez MrPayne » N lis 30, 08 20:24

Osób, które podchodzą do gier a la zmanierowany krytyk i czepianie się najdrobniejszych pierdół, których i tak przeciętny gracz nie zauważy, dyskwalifikując tym samym gry, w których np. animacja jest gorsza niż w tym czy w tym, a to wyszło przed 5 laty, to nie gram...

Czyżbyś nie wiedział, że wtedy jest się trendy-jazzy bossem Internetu?

Musisz koniecznie psioczyć na wszystko i zaowalować zarzuty przy pomocy mądrze brzmiących ogólników. Takich pajaców należy ignorować, a nie kłócić się z nimi. Ewentualnie ostrzec innych - 'Don't feed the troll". ;)

Jeśli nie podchodzi się do oceniania w kontekście "czy dało mi to przyjemność lub mnie wzbogaciło?", to ma się problemy z samym sobą. Racjonalna, wsparta dowodami ocena wad owszem, ale nie na zasadzie właśnie - jak to ująłeś - "zmanierowanego krytyka"...
"I am the bone of my sword. Steel is my body, and fire is my blood. I have created over a thousand blades. Unknown to death.
Nor known to life. Have withstood pain to create many weapons. Yet, those hands will never hold anything. So as I pray... Unlimited Blade Works."

http://ja.gram.pl/MrPayne
MrPayne
Zanzibar

Postprzez Snake. » Śr gru 03, 08 17:55

Wkurzają mnie ludzie, którzy namawiają do palenia papierosa. Wracam sobie z kolegą ze szkoły, dyskutując zawzięcie o nadchodzącej III Wojnie Światowej i o kompletnej nieprofesce firmy CENEGA Poland, gdy koło nas przechodzi grupka chłopaków z fajkami w rękach. No dobra - myśle sobie - niech sobie palą, ich zdrowie.
A tu jeden do mnie podchodzi, i pyta:
- Bierz macha.
Mówię, że nie chcę, równocześnie dziękując za troskę, ale ten jest nieugięty. Pyta się mnie:
- Co, cykasz się?
Odpowiadam stanowczo, że nie, to poszedł do swojej grupki i zaczął się śmiać i tak dalej... Odszedłem...
Ludzie, mam jedno pytanie... Co się k[]a dzieje na tym świecie? Jak nie napije się alkoholu czy nie zapalę fajka to już jestem jakąś ciotą?
[center]Nie pieprz,
[/center]
Snake.
The Fury

Postprzez Infernal Warrior » Śr gru 03, 08 18:08

Snake. napisał(a):Jak nie napije się alkoholu czy nie zapalę fajka to już jestem jakąś ciotą?

Tak, dokładnie tak, nie inaczej. Tak twierdzi nasze (w moim i Twoim wieku) społeczeństwo.
Infernal Warrior
Raging Raven

Postprzez Lost » Śr gru 03, 08 18:29

Infernal Warrior napisał(a):Tak, dokładnie tak, nie inaczej. Tak twierdzi nasze (w moim i Twoim wieku) społeczeństwo.

I ludzie się potem dziwią, że nie chodzę na większość imprez(czyt. 90%) ;].

Nienawidzę mojego wszechobecnego lenistwa.
Lost
Zanzibar

Postprzez Gillian » Cz gru 04, 08 00:12

Powiem wam, że jak macie pić to zacznijcie jak najwcześniej!
Potem, kiedy sięgnięcie po alkohol i papierosy na studiach, gdzieś po 20 roku życia, to macie szanse przepaść zupełnie : ).

Znam kilka takich przypadków, jeden szczególnie. Koleś zaczął skończywszy 20 lat i teraz nadrabia całe gimnazjum i liceum... Znam też innych, którzy poszaleli za czasów szkolnych i dziś potrafią się kontrolować. Ogólnie zauważam regułę, że ci, którzy zaczeli swą przygde z używkami będąc prawnie dojrzałymi są w tym najmniej dojrzali.
Gillian
Uber Big Boss

Postprzez Gac666xx » Cz gru 04, 08 00:34

Ja się wyszalałem mając 15 i kończąc 17cie. Od tamtego okresu przez pół roku popijałem piwo, a potem już w ogóle, nawet 18tki nie przepiłem. Polecam się tak wyszumieć ;].

Wkurza mnie kasa fiskalna.
Gac666xx
Big Boss

Postprzez Drax » Pn gru 08, 08 14:17

Denerwuje mnie to, że dostałem drugiego bana na serwie w CoD4 za moje "PURE OWNAGE"
Nie campie nie cheatuje. Moje motto to I'm no camper. Never was. Never will be.
A dostaje bana od mini admina za to ze go zabiłem z DE...
I'm no hero. Never was. Never will be.

http://ja.gram.pl/draxo0s
Drax
Vamp

Postprzez Operator » Śr gru 17, 08 15:19

Drax napisał(a):A dostaje bana od mini admina za to ze go zabiłem z DE...

Witaj w klubie zbanowanych :P Mnie zbanowali za to, że w Counter-Strike'u kiedyś przez pomyłkę zabiłem 3 przeciwników pod rząd (moje szczęście jest liczbą zmienną).
Operator
Laughing Octopus

Gram: USOSweb

Postprzez Gac666xx » Śr gru 17, 08 18:20

Mamy tu takiego klienta w CSa gra non stop i non stop go banują, bo jest po prostu dobry. Śmiechu warte xD.
Gac666xx
Big Boss

Postprzez Operator » Śr gru 17, 08 18:51

Dobry w tą grę nie jestem jak już wcześniej mówiłem "moje szczęście jest liczbą zmienną".
Po prostu wszedłem na serwer, wziąłem MP5, poszedłem kawałek ulicą a tu zza rogu wyskakuje mi 3 przeciwników, 3 zabitych dwa headshoty i banan
Operator
Laughing Octopus

Gram: USOSweb

Postprzez MrPayne » Śr gru 17, 08 19:19

Hah. W Enemy Territory potrafią po samodzielnym wykonaniu objective'ów przenieść cię do przeciwnego teamu = pędź i rozbrajaj własne dynamity. ;)

Cieszę się, że już nie gram po sieci. Skuteczny pożeracz czasu i leże idiotów (nie wszyscy, ale starcza kilku).
"I am the bone of my sword. Steel is my body, and fire is my blood. I have created over a thousand blades. Unknown to death.
Nor known to life. Have withstood pain to create many weapons. Yet, those hands will never hold anything. So as I pray... Unlimited Blade Works."

http://ja.gram.pl/MrPayne
MrPayne
Zanzibar

Postprzez Adamska » So gru 20, 08 11:47

wkurza mnie to, ze jak patrze na swoje dawne, kilkuletnie posty tutaj to widze jakim bylem glupim dzieciakiem ;d
stoned to the bone.
Adamska
BiGoS

Gram: w gre.
Czytam: w myślach.

Postprzez Uzion » So gru 20, 08 23:45

Adamska napisał(a):wkurza mnie to, ze jak patrze na swoje dawne, kilkuletnie posty tutaj to widze jakim bylem glupim dzieciakiem ;d

Mam bardzo podobnie, co nie zmienia faktu, ze nie jestem juz glupim dzieciakiem ;-)
Uzion
The Fury

Postprzez Snake. » So sty 03, 09 16:20

Nienawidzę rozmawiać z pijanymi ludźmi i patrzeć na nich.
[center]Nie pieprz,
[/center]
Snake.
The Fury

Postprzez Gac666xx » So sty 03, 09 19:13

Witaj w klubie. Dziś w pracy miałem takiego, chciał się ze wszystkimi lać i opowiadał jaki to on nie jest napie*%@#ny i że przypominam mu brata Magika, jakiegoś hiphopowca. Myślałem, że go zamorduje.
Gac666xx
Big Boss

Postprzez Snake. » So sty 03, 09 19:55

Spokojnie, każdy człowiek - jakiego widziałem - jak wypije, to robi się odważny. A jak trzeźwy - chowa się po kątach i udaje, że nic nie pamięta.
[center]Nie pieprz,
[/center]
Snake.
The Fury

Postprzez Gac666xx » So sty 03, 09 20:45

No chyba, że jest to człowiek, który 3 lata siedział i jeszcze ma w zawieszeniu, ma 2 szramy na głowie szerokości głowni od siekiery. To taki człowiek zawsze zaczepki szuka. Na szczęście jest głupi jak but.
Gac666xx
Big Boss

Postprzez Johny Sasaki » So sty 03, 09 21:49

O Pawelek u Ciebie byl widze:D no ja jak go pierwszy raz spotkalem to tez myslalem, ze go zamorduje, skonczylo sie na tym, ze Bolo powiedzial, zebym wyluzowal i on zaraz przyjedzie,a zdenerwowal mnie bo jak go spytalem po jakiemu on do mnie mowi na pytanie 'ktora na osi' spytal mnie czy sie w smietniku wychowalem, a, ze ja jestem oaza spokoju...;d
ObrazekObrazek
Johny Sasaki
Zanzibar

Gram: MGS2,3,5

Postprzez Gac666xx » So sty 03, 09 22:14

Coś w tym jest. Nastepnym razem go nie wpuszcze jak bedzie nawalony, bo go z krzesła pojadę chyba.
Gac666xx
Big Boss

Postprzez Crusher » So sty 03, 09 22:20

Johny Sasaki napisał(a):O Pawelek u Ciebie byl widze:D no ja jak go pierwszy raz spotkalem to tez myslalem, ze go zamorduje, skonczylo sie na tym, ze Bolo powiedzial, zebym wyluzowal i on zaraz przyjedzie,a zdenerwowal mnie bo jak go spytalem po jakiemu on do mnie mowi na pytanie 'ktora na osi' spytal mnie czy sie w smietniku wychowalem, a, ze ja jestem oaza spokoju...;d

no napewno jesteś oazą spokoju skoro masz 98 lat xP hłęhłę

Wkurza mnie to że ludzie myślą że jestem cichym-spokojnym-freakowatym graczem który jedyne co robi to albo siedzi i się uczy albo gra na PS3(choćby interesuje się jeszcze militariami, wiatrówkami, instrumentami perkusyjnymi w wolnych chwilach ćwiczę w piwnicy podnosząc ciężary i wieloma innymi rzeczami a to że jestem spokojny już w ogóle do mnie nie pasuje skoro moim marzeniem jest skok ze spadochronem z wysokości 1200m) , a wcale tak nie jest... Widać niektórzy nie znają zasady "pozory mylą"...

Wkurzają mnie jeszcze "gangsta-ziomy" z osiedla którzy jedyne co potrafią powiedzieć to "dać ci w*ie*dol?" i myślą że jak piją i palą to są już w ogóle niggasy z Uzi za pasem...
Co się z tym społeczeństwem dzieje, Ludzie...?
Crusher
Vamp

Postprzez Bizon » So sty 03, 09 22:35

RyuEX napisał(a):Co się z tym społeczeństwem dzieje, Ludzie...?

Społeczeństwo dziwaczeje i niedługo w temacie "Dziwactwa" zaczną się pojawiać posty typu:
"Nie jestem taki jak ludzie w okół mnie, bo ja nadal potrafię normalnie rozmawiać i wymieniać swoje poglądy".

Co by nie odchodzić od tematu - wnerwia mnie, że dostałem na gwiazdkę program do montażu filmów, ale mój siedmioletnie rzęch nawet nie może go odpalić :)
https://www.youtube.com/user/BizonBlady
My mama said to get things done.
You'd better not mess with Major Tom...
Bizon
Rozwalił beton w drobny mak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pierdolnik