Moderator: GM
SincoderFX napisał(a):Obraziłem się na CD Projekt po tym, jak wypuścili edycję rozszerzoną za 79 zł na PC, podczas gdy sam 2 miechy wcześniej zakupiłem podstawową za 99;P
Infernal Warrior napisał(a):SincoderFX napisał(a):Obraziłem się na CD Projekt po tym, jak wypuścili edycję rozszerzoną za 79 zł na PC, podczas gdy sam 2 miechy wcześniej zakupiłem podstawową za 99;P
Co za problem? Rejestrujesz gierke na oficjalnej stronie i mozesz sobie za darmo sciagnac w pelni legalna Edycje Rozszerzona z internetu. Nie ma sie o co obrażać.
Chyba, że chodzi Ci o samą cenę, to cóż... tego nie śledzę więc nie wypowiem się ;]
Mam nadzieję, że polski konsolowy Wiedźmin nie będzie kosztował więcej niż 150 zł...
Infernal Warrior napisał(a):SincoderFX, o jakie dodatki ,ktorych rzekomo nie sciagne z neta, Ci chodzi?
Operator napisał(a):Szkoda, że w wersji PC nie można grać padem...
Infernal Warrior napisał(a):No Ty se chyba jaja robisz... Co złego masz w sterowaniu myszką? Najwygodniejsza rzecz pod słońcem jeśli chodzi o RTSy, czesc RPGow i FPSy.
Od tego są chyba gry (tak przynajmniej myślę).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości