Słonio napisał(a):Ciekawe czy reakcja Snejka bardzo różniłaby się od Raidena...
Ty uważasz, że to jego zaleta, ja uważam, że to wada. Każdy ma prawo do własnego zdania.
Infernal Warrior napisał(a):Dlatego jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma. I w tym trzeba szukac pozytywow. Tutaj duzym pozytywem jest nowatorstwo, gra nie nudzi bo mamy zmiane bohatera ktory prezentuje inne cechy, inne umiejetnosci i KWESTIONUJE ROZKAZY I TO JEST DOBRE!
Johny Sasaki napisał(a):A czy jakby Solid kwestionowal rozkazy i pitolil z Meryl o tym samym co Raiden z Rose to by Ci sie bardziej podobalo?:p
Snake 0001 napisał(a):DGN 2 ma przedstawić historię z punktu widzenia Solida, ale to co innego niż gdyby MGS2 był cały z jego perspektywy, nie sądzisz?
uci napisał(a):no raczej uważam że nie, w obu przypadkach mamy to samo, czyli historie z pkt. widzenia węża.
gambit88 napisał(a):Otóż podczas gwiazdy o wiele łatwiej jest zarobić "kulkę" niż podczas turlania po ziemi, więc jest to kolejna niedorzeczność Raidena
Ale jak chcesz tłumaczenia to ok: Ten ruch jest właśnie po to żeby unikać ostrzału. Lepiej do tego nadaje się turlanie niż gwiazda
Więc logicznie rzecz ujmując lepiej i łatwiej jest się przeturlać po ziemi niż szpanować gwiazdą. Ale zaznaczam, że tłumaczenie jest naciągane bo mój poprzedni post to tylko luźna opinia no i byłem ciekawy reakcji 

Jakoś jak "uci" pisał o turlaniu to się nie przyczepiłeś. Jak inaczej nazwiesz ten ruch? "Salto po ziemi"Anyway - nie ma takiego ruchu jak turlanie po ziemii, wiec naprawde nie wiem o czym piszesz.
?A twoim zdaniem po co jest gwiazda? I w jakich okolicznościach wykonujesz ten ruch w grze?Ruchu, ktory jest 'wlasnie po to, zeby omijac ostrzalu' tez nie ma

No i przez barierki można nim szybko przeskoczyć. Ogólnie żadnej różnicy między gwiazdą i panterką chyba tak naprawdę nie ma
.Powrót do Metal Gear Solid 2 i Substance
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość