Moderatorzy: Snake., Bizon, GM
morros napisał(a):Witam, to mój pierwszy post. Mam bowiem problem z walką z psycho mantisem. Już dużo czasu (ok 10 min)czekam, aż przebudzi się Meryl, jednak nic się takiego nie dzieje.

BShKF napisał(a):O co w ogóle chodzi o z tym przełączaniem pada do drugiego portu? Po co trzeba to robić podczas tej walki?
SALADYN napisał(a):BShKF napisał(a):O co w ogóle chodzi o z tym przełączaniem pada do drugiego portu? Po co trzeba to robić podczas tej walki?
Żeby Mantis nie czytał ci w myślach , zresztą spróbuj trafić go mając pada w pierwszym porcie a zauważysz różnicę mając pada w drugim porcie.
Dlatego właśnie zacząłem od nowa na PC
Nigdy bym nie wpadł na to, że trzeba zmienić port - tego nie było jeszcze w żadnej grze 
morros napisał(a):Witam, to mój pierwszy post. Mam bowiem problem z walką z psycho mantisem. Już dużo czasu (ok 10 min)czekam, aż przebudzi się Meryl, jednak nic się takiego nie dzieje.

) a coktóraśtam kula go trafi. Trwa to jednak wieki, zbiłem mu połowę paska po czym zrezygnowałem.

i nic dalej się nie dzieje, tak jakby gra się zacięła, chociaż broń mogę zmieniać klawiszami 1,2 itd. O co chodzi ? Coś jest nie tak z grą czy po prostu muszę na coś poczekać ?
Nie ukrywam że nie mam oryginalnej wersji 
Nie ukrywasz również, że nie czytałeś regulaminu.Johny napisał(a):Nie ukrywam że nie mam oryginalnej wersji
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość