Święta 2007

Dział specjalnie przygotowany dla nowych użytkowników forum, lub innych graczy pragnących wyrazić swoje odczucia.

Moderator: GM

Święta 2007

Postprzez Infernal Warrior » So gru 22, 07 12:25

No cóż, zbliżają się święta Bożego Narodzenia, tak więc dziś wyjeżdżam do rodziny. Dlatego też te życzenia świąteczne składam tak wcześnie.
Życzę Wam wszystkim (bez wyjątku;) ) abyście przeżyli te święta w wielkim spokoju, abyście czuli radość w rodzinnym gronie, a także życzę wspaaaaniałych prezentów :P Poza tym, zdrowia - to najważniejsze i oby każdy dzień był lepszy od poprzedniego ;) :thumbup:
Infernal Warrior
Raging Raven

Postprzez KowalPL » So gru 22, 07 17:14

To ja też życzę wszystkim szczęśliwych Świąt Bożego Narodzenia i oby pod choinką znalazło się wam PS3 i HDTV ;] . Życzę wam także spokojnych świąt i pełnych newsów o MGS4. :thumbup:
Życzę to każdemu oprócz VR'a
Obrazek
Obrazek
KowalPL
Night Sight

Postprzez uci » So gru 22, 07 23:10

No tak IW pojechał, ja tez się zbieram...
Ale wróce :P

A wiec życze wam wszytskim wesołych świat, zdrowia i szczescia, zeby można było się rozwijac ( i ZL) dalej, budując polską scenę MGS i największy polski portal.
By wszyscy znalexli pod choinką to co chca znaleść.

pogodnych i wesolych.
uci
Uber Big Boss

Czytam: MGS:Guns of the Patrits - Project Itoh

Postprzez Gac666xx » So gru 22, 07 23:14

Ja wyjeżdzam jutro i wracam 28mego, ale pewnie raz czy dwa odwiedze strone. Wesołych pogodnych i w ogóle.

Potem możemy się wymienić prezentami :) znaczy co dostaliście.

Cheers
What the frag ya lookin' at huh?
Gac666xx
Big Boss

Postprzez Boras » N gru 23, 07 04:11

Ja nigdzie niewyjezdzam i bede odwiedzal forum przez caaaaaaale siweta xP

Zdrowia szczescia, radości, spelnienia marzen i milosci ;) kolorowych, rodzinnych i pogodnych świat bożego narodzenia dla calego forum ZL i wszystkich jego użytkowników!! oraz wesolego jajka ;P ;D życze wam ja Marcin!! ;)
... odkąd nie jesz mięsa, salami to dla Ciebie rarytas...
Boras
Dostanie bana!

Postprzez solidus grabczas » N gru 23, 07 12:29

Ja również życzę wesołych pogodnych i wesołych świąt (mówiłem żeby byłe wesołe?) i miłego sylwestra (najlepiej na trzeźwo xP) i mokrego dyngusa xD
Welcome back Commander...
solidus grabczas
Fatman

Postprzez SaladinAI » N gru 23, 07 17:42

Jak także życzę wszystkim użytkownikom Zanzibaru wesołych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia i żebyście pod choinką mogli spodziewać się swoich najbardziej wymarzonych prezentów! Nie zapomnijcie także żeby ten czas wykorzystać na przebywanie z rodziną a nie tylko granie ;)
To swego rodzaju błędne kolo: roboty tworzące inne roboty
SaladinAI
Cipher watches all

Postprzez Bizon » N gru 23, 07 19:25

Jak wszyscy, to wszyscy...

Wszystkim (tak, tak... Nawet tej mendzie VRowi) składam najszczersze życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia.
Mam nadzieję, że chociaż przez dwa magiczne dni sie odłączymy od Zanzibaru i skupimy sie na przeżywaniu tego okresu z najbliższymi.

Nie będę życzył spełnienia marzeń itd., bo to jest już strasznie oklepane, dlatego po prostu wszystkiego najlepszego w te święta życzę wam ja... Bizonek :)
https://www.youtube.com/user/BizonBlady
My mama said to get things done.
You'd better not mess with Major Tom...
Bizon
Rozwalił beton w drobny mak

Postprzez kul2 » Pn gru 24, 07 09:21

Nojserdecznyjsze zyczynia wszystkim na forum. Zycza Wom fest dużo zdrowio, spokojnych i radosnych świont, a co byście je ze swojom familijom spendzili!
Pamietejcie ze familiji trza przajać!
Niech przi świontecznym stole nie zabraknie chleba i miejsca dlo tego co sie go niyspodziewomy.
'Tak kompleksowe podejście do budowania społecznej odpowiedzialności obywateli za swój osobisty i grupowy wpływ na konieczność obniżenia emisji gazów cieplarnianych w tym CO2, jest przesłanką wysokiej efektywności uzyskanych efektów.'
kul2
Niewidzialna Armia

Postprzez Fedor » Pn gru 24, 07 11:07

Merry Christmas everyone.
Fedor
Arnold

Postprzez Lost » Pn gru 24, 07 11:40

Ja także chcę złożyć wszystkim forumowiczom najszczersze życzenia świąteczne:
Życzę Wam, abyście spotykali w swym życiu tylko i wyłącznie samych przyjaciół, abyście spędzili te święta w ciepłym ogniu rodzinnym, a także "MGSa 4" z autografem Payt.... Kojimy pod choinką znaczy się :P
Lost
Zanzibar

Postprzez KowalPL » Pn gru 24, 07 12:02

Ja dorzucam do życzeń swoich aby Lost dostał ten kij co chciał na chat'cie i pójdzie na VR'a ;] ;-)
Obrazek
Obrazek
KowalPL
Night Sight

Postprzez wojnar » Pn gru 24, 07 12:43

http://www.christmas.1k.pl/?=wojnar

Życzę wszystkim Wesołych Świąt i szczęśliwego nowego roku :]
wojnar
Vulcan Raven

Postprzez Aszyn » Pn gru 24, 07 12:52

Kul dobrze prowi. a jako, że ja ni mom tak wysublimowanych życzeń, to moga wam pożyczyć. np. 2zł. ";)

Wszystkim dziękuję bardzo. a żeby było prosto i od serca to wszystkim fanom, antyfanom, fanartom, i speedrunnerom życzę - Zdrowych, pogodny i spędzonych w rodzinnym gronie świat Bożego Narodzenia :)
Obrazek
Aszyn
The End

Gram: Destiny
Czytam: Solaris

Postprzez Anti » Pn gru 24, 07 13:34

A co mi tam...

Wesołych pogodnych radosnych świąt bożego narodzenia! Super PS3 pod choinką i smacznych węż....wróc...karpi!(jupi pierwszy post)
Jam jest Anti La Kaniballus II największy Spamer jakiego widziało to forum!<demoniczny śmiech>
Anti
banan

Postprzez Johny Sasaki » Pn gru 24, 07 14:28

A ja tradycyjnie lekki chaos wprowadze w temat i zapytam - czym dla Was sa swieta? Co roku sklada sie zyczenia refleksji nad sensem swiat, sytuacja w zyciu sie zmienia i znaczenie swiat tez sie zmienia. Czym sa dla Was tegoroczne swieta? Spotkaniem z rodzina, ktorej dawno nie widzieliscie? Wspominaniem tych, ktorzy odeszli i juz ich nie ma przy wigilijnym stole? Zastanawianiem sie jak to jest, ze niektorych juz nie ma a niektorzy, ktorych wczesniej nie bylo teraz sa i byc moze beda za rok, dwa, dziesiec? Okazja do chociaz chwilowego zaprzestania klotni?

Korzystajac z okazji skladam wszystkim uzytkownikow zyczenia aby ich marzenia i najskrytsze potrzeby sie spelnily (dla niektorych bedzie to $$$, dla innych IQ dla jeszcze innych przyjecie oswiadczyn, wiec nie bede wymienial co komu zycze). Wesolych Swiat nikomu nie zycze, bo to dla mnie lekka hipokryzja - Wesolych Swiat a potem co, lzami sie zalewac?:)

No i jako, ze koniec roku tuz tuz to gratuluje wszystkim pracy wlozonej w to, zeby bylo tak jak jest i oby nastepny rok byl przynajmniej taki jak obecny.

I think Zanzibar is kicking ass!:)

Prywata:
@Blady - z HQ jestes? W takim razie zycze Ci, zeby Twoja strona nie klocila sie z nasza tylko zeby nasze redakcje wspolnie pracowaly na dobre imie naszej kochanej serii
@Halus - dobrze wiesz, czego Ci zycze i przy okazji przepraszam za wszystkie niemile rzeczy, ktore powiedzialem Ci przez ten rok
@Kul - dzieki za wyrozumialosc i rowniez przepraszam za wszelkie male i wielkie konflikty oraz ostentacyjne opieprzanie sie;) a poza tym ogromny respect za trzymanie tego wszystkiego w ryzach!
@Lost,Bizon,Infernal - zycze Wam, zeby z wiekiem Wam sie nie poprzestawialo w glowach, bo juz macie w nich dosc poukladane
@Uci,Old,Gacu - nie jestescie w redakcji, ale sporo dzialacie dla dobra strony - You rock, thank You very much;)

@Uzion - zeby obietnica, ktora mi dales doszla do skutku:)

PS:
Very Special Zyczenia dla Ryana Paytona:
zeby Twoja glowa pelna byla pomyslow, ktore spodobaja sie nie tylko Tobie ale i fanom:)
ObrazekObrazek
Johny Sasaki
Zanzibar

Gram: MGS2,3,5

Postprzez Hal » Pn gru 24, 07 17:44

Wesołych Świąt wszystkim forumowiczom.

Obyśmy mogli w takim samym składzie jak teraz (bądź większym), złożyć sobie bożonarodzeniowe życzenia za rok.
Przeczytałem setki książek, po to tylko by zrozumieć, że wcale ich nie potrzebuję
Hal
Zanzibar

Gram: Gran Turismo 6

Postprzez Pabian01 » Pn gru 24, 07 17:50

Ja życzę wszystkim, aby ich rodzinna atmosfera trwała caluśki rok. By życie stało się łatwiejsze i niosło ze sobą jak najwięcej pozytywnych chwil.

PS. Dzięki za życzenia :)
Priority my butt
Pabian01
Jack the Ripper

Postprzez Uzion » Wt gru 25, 07 13:56

Dziekuje za zyczenia i zycze Wam wszystkim wiele optymizmu, silnego ducha i determinacji w dazeniu do swoich wymarzonych celow. Redakcji zycze dalszych sukcesow i jak najmniej nieporozumien, a calemu Zanzibarowi, aby jego "rodzina" sie powiekszala o jak najwiecej zdolnych i wartosciowych osob znajacych serie.
Uzion
The Fury

Postprzez Gac666xx » Cz gru 27, 07 13:43

Dobra dobra, życzenia życzeniami, pierdoły pierdołami, teraz chwalimy się prezentami xD. *tifi tifi*

Co dostaliście ?

Ja np. dostałem 3 pierwsze tomy sagi o Wiedźminie, portfel skórzany (mój stary na taśmie klejącej się trzymał, stylowy ba) i pasek oraz W40k Space Marines Commander oraz Devastator squad. w00t :headbang:
What the frag ya lookin' at huh?
Gac666xx
Big Boss

Postprzez Infernal Warrior » Cz gru 27, 07 14:34

Ja też dostałem coś spod znaku legendarnych zabójców potworów, a dokładniej grę 'Wiedźmin' ;) Jestem cholernie uradowany.
BTW. Musze RAMu dokupić ==' :P
Infernal Warrior
Raging Raven

Postprzez Johny Sasaki » Cz gru 27, 07 14:48

Widze, ze moje wywody splynely po Was jak po kaczce :loL:

Ja dostalem duzo czekoladek + duzo kasy + kostke Saschy Gerstnera z HelloweeN, suuuuuuuuuuuuuuuuper:P
ObrazekObrazek
Johny Sasaki
Zanzibar

Gram: MGS2,3,5

Postprzez Aszyn » Cz gru 27, 07 15:34

Ja spodnie snowboardowe dostałem. :)
Gogle. :)
Pasek do spodni.
i czy ja wiem czy coś jeszcze. :)
Czas dostałem. :) na przechodzenie MGSów. ;]
Obrazek
Aszyn
The End

Gram: Destiny
Czytam: Solaris

Postprzez Uzion » Pt gru 28, 07 01:08

A ja dostalem telefon komorkowy (po ponad 3 latach uzytkowania mojego starego, poczciwego Siemensa C65, ktory nadal swietnie sie sprawuje w rekach innego wlasciciela ;-)), kosmetyki i kamere cyfrowa (ale to bardziej lezalo w interesie mojej siostry na rzecz jej samej, poniewaz teraz bedzie mogla nas zobaczyc na Skypie;-))
Uzion
The Fury

Postprzez uci » Pt gru 28, 07 01:48

no ja w sumie - słodycze + kosmetyki - heh poskąpili mi prezentów :P
uci
Uber Big Boss

Postprzez Bizon » Pt gru 28, 07 13:01

Ja dostałem:
Nowy Monitor, "Transformers: The Game" na ps2 (straszny shit ;) ), "Flasha Gordona" na DVD, majtki z mikołajem i kosmetyki (mi się obrodziło strasznie na te święta jak widać :D)
https://www.youtube.com/user/BizonBlady
My mama said to get things done.
You'd better not mess with Major Tom...
Bizon
Rozwalił beton w drobny mak

Postprzez SaladinAI » Pt gru 28, 07 14:36

Ja to samo co uci -czyli standard ale też więcej nie chciałem, wszak nie to się liczy. Z resztą wcześniej to ja sobie sam sprawiam prezenty, czyli pora zamęczyć się na śmierć przy FF XII ;)
To swego rodzaju błędne kolo: roboty tworzące inne roboty
SaladinAI
Cipher watches all

Postprzez uci » Pt gru 28, 07 23:43

no lepiej samemu sobie kupowac prezenty:]

No w niedziele powinienem już meczyć moje PS3
uci
Uber Big Boss

Powrót do Powitania, życzenia i podziękowania