przez Johny Sasaki » Pn gru 24, 07 14:28
A ja tradycyjnie lekki chaos wprowadze w temat i zapytam - czym dla Was sa swieta? Co roku sklada sie zyczenia refleksji nad sensem swiat, sytuacja w zyciu sie zmienia i znaczenie swiat tez sie zmienia. Czym sa dla Was tegoroczne swieta? Spotkaniem z rodzina, ktorej dawno nie widzieliscie? Wspominaniem tych, ktorzy odeszli i juz ich nie ma przy wigilijnym stole? Zastanawianiem sie jak to jest, ze niektorych juz nie ma a niektorzy, ktorych wczesniej nie bylo teraz sa i byc moze beda za rok, dwa, dziesiec? Okazja do chociaz chwilowego zaprzestania klotni?
Korzystajac z okazji skladam wszystkim uzytkownikow zyczenia aby ich marzenia i najskrytsze potrzeby sie spelnily (dla niektorych bedzie to $$$, dla innych IQ dla jeszcze innych przyjecie oswiadczyn, wiec nie bede wymienial co komu zycze). Wesolych Swiat nikomu nie zycze, bo to dla mnie lekka hipokryzja - Wesolych Swiat a potem co, lzami sie zalewac?:)
No i jako, ze koniec roku tuz tuz to gratuluje wszystkim pracy wlozonej w to, zeby bylo tak jak jest i oby nastepny rok byl przynajmniej taki jak obecny.
I think Zanzibar is kicking ass!:)
Prywata:
@Blady - z HQ jestes? W takim razie zycze Ci, zeby Twoja strona nie klocila sie z nasza tylko zeby nasze redakcje wspolnie pracowaly na dobre imie naszej kochanej serii
@Halus - dobrze wiesz, czego Ci zycze i przy okazji przepraszam za wszystkie niemile rzeczy, ktore powiedzialem Ci przez ten rok
@Kul - dzieki za wyrozumialosc i rowniez przepraszam za wszelkie male i wielkie konflikty oraz ostentacyjne opieprzanie sie;) a poza tym ogromny respect za trzymanie tego wszystkiego w ryzach!
@Lost,Bizon,Infernal - zycze Wam, zeby z wiekiem Wam sie nie poprzestawialo w glowach, bo juz macie w nich dosc poukladane
@Uci,Old,Gacu - nie jestescie w redakcji, ale sporo dzialacie dla dobra strony - You rock, thank You very much;)
@Uzion - zeby obietnica, ktora mi dales doszla do skutku:)
PS:
Very Special Zyczenia dla Ryana Paytona:
zeby Twoja glowa pelna byla pomyslow, ktore spodobaja sie nie tylko Tobie ale i fanom:)