SALADYN napisał(a):Strasznie denerwuje mnie gdy ktoś kończy aukcje na allegro przed czasem i dzięki temu wygrywa ktoś inny.
A ten ktoś inny umawia się ze sprzedawcą, że da ileśtam więcej, jeżeli ten zakończy aukcję wcześniej.
hłęhłę)...
Wiem, że Twilite Kid już to pisał, ale...twilite kid, nie o to mi chodziło. Źle sprecyzowałem, chodzi o cenę gier.
2. Nie zezwala się na nadużywania wulgaryzmów, nawet w postaci skrótowej, lub też uzupełniając ich formą różnego rodzaju zastępnikami.
Osób, które podchodzą do gier a la zmanierowany krytyk i czepianie się najdrobniejszych pierdół, których i tak przeciętny gracz nie zauważy, dyskwalifikując tym samym gry, w których np. animacja jest gorsza niż w tym czy w tym, a to wyszło przed 5 laty, to nie gram...

Snake. napisał(a):Jak nie napije się alkoholu czy nie zapalę fajka to już jestem jakąś ciotą?
Infernal Warrior napisał(a):Tak, dokładnie tak, nie inaczej. Tak twierdzi nasze (w moim i Twoim wieku) społeczeństwo.

Drax napisał(a):A dostaje bana od mini admina za to ze go zabiłem z DE...
Mnie zbanowali za to, że w Counter-Strike'u kiedyś przez pomyłkę zabiłem 3 przeciwników pod rząd (moje szczęście jest liczbą zmienną).

Johny Sasaki napisał(a):O Pawelek u Ciebie byl widze:D no ja jak go pierwszy raz spotkalem to tez myslalem, ze go zamorduje, skonczylo sie na tym, ze Bolo powiedzial, zebym wyluzowal i on zaraz przyjedzie,a zdenerwowal mnie bo jak go spytalem po jakiemu on do mnie mowi na pytanie 'ktora na osi' spytal mnie czy sie w smietniku wychowalem, a, ze ja jestem oaza spokoju...;d
RyuEX napisał(a):Co się z tym społeczeństwem dzieje, Ludzie...?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość