Moderatorzy: Bizon, Operator, GM
) tworzenia lokacji podobnych do tej przedstawionej, jednak bardziej realnej i pasujacej do serii MGSa (poniszczone sciany, drzwi, windy i wrogowie) czyli to wszystko, co sklada sie na te gre. Moge sie pochwalic, ze mamy juz porzadnego grafika - odin sie tym w jakims stopniu zajmnie. Dlatego tez, potrzebujemy jeszcze jednej osoby, ktora by go odciazyla. Oprocz grafika potrzebny bedzie ktos, do tworzenia unikalnych zadan itd. w taki sposob, zeby nadac jakis klimat tej gierce. Przydalby sie rowniez zastepczy programista, kiedy mi zabraknie pomyslow na rozwiazanie jakiegos problemu, co dwie glowy to nie jedna ;-). Ale poki co, to, co jest wersji testowej to tylko i wylacznie moja (krotka
) robota, czyli rysowanie we flashu. A ci, co mnie znaja, wiedza, ze zbytnich zdolnosci plastycznych nie posiadam. Mam nadzieje, ze juz wkrotce odin przedstawi swoje dzielo i Zanzibar bedzie mial czym sie pochwalic
Wi?c nie przejmuj si?. Na pewno mog? pomaga?.
).
Tak jad?em, tak ogl?da?em film, tak nie spieszy?em si? 
A teraz graficy pokazcie swoje zaangazowanie, jeszcze w przyszlosci bedziecie o tym swoim wnukom opowiadac
Pozdr

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość